-
Eva
Ahoj Eva je prostě nej herečka všude je hezká a nosí veci od Versaceho co dodat *4* *4* *4* *4* -
Nejkrásnější
Eva je ta nejkrásnější holka na světě,můj jediný ženský idol,kdybych mohla vypadat jako ona!!! *14* -
-
Re: Nejkrásnější
souhlasim
-
-
E
čaw, Eva je dobrá herečka... Zoufalé manželky je supr seriál a na tom, jak vypadá v reálu mi teda moc nezáleží.. *3* -
Nevím
I kdyby byla hezká jen v s make-upem tak je to jendno! Bez makeupu je málokterá tak pěkná. Make up a žena to patří k sobě.....škoda že to mnozí neví.... -
ou yeah
ja vam teda reknu ze eva je proste nadprirozene nadherna a to ze je mala tak to je jedno kazdy jsme nejaci a navic sqela herecka a kdo rika ze nejni tak je zakomplexovany debilecek a v zofalkach ji tza role sqwele padne je poste cool great *3* -
Super proste
Eva Longoria je fakt super!!!!♥ Je nejen super herečka,ale je i hezká *3* -
Eva je good
Je je úžasná,talentovaná a krásná herečka,nechápu jak o ní někdo může tvrdit,že má děsný zuby,koňskou hlavu atd. to sou sprostý uřážky povrchních lidí co bud' závidí a nebo ještě nikdy nesebrali odvahu,aby se podívali do zrcadla *1* Eva je prostě super a v zoufalích manželkách je jí její postava fakt sedne na jedničku,jak říkám Eva je charismatický člověk co dokáže zaujmout,navíc to není tuctová holka,ale je výjmečně a zajímavě krásná,prostě má v sobě kouzlo.
Nechápu proč ji někteří chcou urážet,nikdo nikomu nezakazuje abyste řekli svůj názor,ale nemusí jí hned nadávat,a to že je krásná jí stejně nikdo nevezme *3* -
Těhotná????
Nevíte někdo jestli už Evik nečeká rodinu??? Díky za odpověd... *4* -
Evička
Je fakt super mě se moc líbil ten film s ní JEN PŘES JEJÍ MRTVOLU. Ten byl fakt suprovej. *4* *4* *14* *3* -
-
Re: Evička
souhlas!!
Hraje tam bombově!!! *3* -
Re: Evička
cauky me se libi jeji role v zoufalych manzelkach tam hraje hroznou potvoru ale s tim jejim carlosem je to fakt prča *3* *1* *4* *15*
-
-
Eva Longoria
je nádherná,naprosto nejhezčí ženská na světě *14*