-
Eva je úžasná a jestli jste neviděli film Strážce,stojí za to je v něm úplně jiná než v Zoufalích manželkách(ale i tam je mocinky moc dobrá!!!!!!!!!!) *4*
-
Tak tohle je ultratřída;) -
Misa
..Eva byla a je muj vzor...akorat ti co ju tady pomlouvaji jsou ubozacky ktery si hraji na hvezdy ale to jenom maskujou svoje nedostatky a taky ze zoufalstvi sem pisou takovy kecy!!!!eva je mila a slava ji rozhodne do hlavy nenalezla! *1*...a to je dobre.... -
-
Re: Misa
jj máš uplnou pravdu já mám evu ráda ale víc mám ráda vanessu hudgens, nicole scherzinger a hned po nich je eva *14* *14* a po evě je rihanna *14* *14* sou to moe zalatíííškaaaa *14* *14* *14* *14* miluju vás mooooc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
VŠE NEJJ!!
Evo, všechno nejlešpí moc moc štěstí a zdraví! Ať se ti stále dobře hraje a všechno to vychází! Měj se J *14* -
ve filmu
ve filmu JEN PŘEZ JEJÍ MRTVOLU byla fakt best!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* -
-
Re: ve filmu
jjj *15*
-
-
je nádherná *3*
-
kočka;-)
prostě kočka!!Zoufalé manželky jsou super a Eva je taky super.Hraje to úplně skvěle a s Carlosem jí to moc sluší♥ -
Skvělá herečka.. A ještě k tomu nejkrásnější žena světa ♥
-
Nevíte kolik měří ??
Čauky mám Evu moc ráda ale mrtě moc by mě zajímalo kolik měří jestli někodo víte napište mi plsss *4* *4* -
-
Re: Nevíte kolik měří ??
157 centimetrů
-
-
jak se rozvedly.