-
☹ uprimnou soustrast rodině kolegum´´´´´´´´´ at zpiva v nebičku😍😎++++++☻☺☻♥♥♥♦♦
-
Pilarová jej spev sa mi nepáčil absolútne
-
Dobrý den milá paní Evo,
na webu Ježíškova vnoučata jsem se dočetla o velkém přání obyvatel domova Brno - Starý Lískovec : chtěli by vidět Vaše vystoupení. Zřejmě nejsou natolik mobilní aby se někam přemístili, finančně by návštěvu koncertu také nezaplatili, ale moc prosím - nenašla byste ve Vašem časovém plánu okénko a až budete v Brně ,tak je třeba jen nezašla pozdravit ? Byl by to pro ně zážitek , na který by vzpomínali zbytek svého života. Přikládám kontakt 547 139 300 , snad je správný- jen jsem ho našla na netu. Samozřejmě pokud Vám to čas, zdraví a plány umožní. Moc děkuje Marie -
Milá pradávná spolužačko Bojando Fitzpilarová, ve skautské košili od sousoší smutného učitele,
byl jsem rozhodně nejhorší klavírista, co tě kdy doprovázel. Nicméně, když jsem se sborečkem cvičil doprovod k Písni o Stalinovi, vlídně se k Tobě zatím měl pan učitel Volák. Mně nenáviděl. Eh, byly to skvostný časy našeho mlada. Tvé nádherné Ave tu dodnes doznívá v kostelíčcích. Kdoví, kde je konec Tvé velké kámošky Astridy Corfu, její brácha Petr mi taky chybí. Na Bayerce jsi fajn ladila s kytarou Pepana Kučery, jindy v parku "dolňáku"...
A můj bratranec Karel Velebný se tehdy dostával s muzikou ven státu pro devizy,
Milan Pilar v Mnichově sbalil basu, a zmizel, flétnista Konopásek z Juginy přeplaval na kládě do Itálie, Arnet zůstal s bubny v USA. Jen
Karel se vždycky vrátil domů.
Evo, byly to moc fajn časy, protože jsme byli puberťáci, držme se,
Vladimír Tesárek -
Je vidět, že o tom nic nevíte
-
Dobrý Den Paní Evo. Je To již 40let a stále na naše kamarády vzpomínám.
Váš jan Zvěřina -
Paní Pilarová,chci vás moc pozdravit,stoupla jste v mých očích ještě víc po pořadu o vaření,z většiny byla vidět inteligence,o Vás a panu Vanovi jsem nepochybovala,Pavel Vítek překvapil,ale příjemně.Loni jsem vás potkala na posvícení v Břevnově,kam z podkrkonoší jezdím pravidelně k sestřenici,nebýt ostychu,ráda bych vám stiskla ruku,tak to činím tímto alespoň na dálku.Mějte se moc hezky.
-
Pani Pilarova, dodatocne blahozelam k narodenim. Ste skvela :).
-
http://www.super.cz/14394-manzel-heleny-vondrackove-se-pustil-do-jeji-kolegyne-pilarove-je-to-prestarla-zpevacka.html
-
paní Pilarová jeste skvělá a odvážná moc se mi líbilo jak jste si zastala při soudní při Martu Kubišovou a jak se nebojíte říct co si myslíte o bezcharakterní a nestoudné Vondráčkové *3*
-
Dobry den pani Pilarova!
Chci Vam poblahoprat vsechno nejlepsi k narozeninam a hodne zdravi,obdivuji Vam,jste bravo.S pozdravem Tamara Fruntašu (Moldavie) -
zase špatný rok narození ,ona je nar. 1938
-
Paní Evo,
jistě Vám nebude vadit, když zde dám odkaz na vaše názory.
Myslím, že by mohlo Vaše fanoušky zajímat.
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Eva-Pilarova-stavkujicim-Jdete-do-haje-200050/diskuse -
Paní Evo,
moc Vám obdivuji, že nejste zbabělá a veřejně podporujete naši současnou vládu. Ale opravdu tomu nerozumím. -
Re: Re: evo vše nejlepší!!!
Vážení a milá paní Pilarová!
Hluboce před Vámi smekám já a moje rodina, že jste zásadový člověk, řeknete vše, co cítíte a fandím Vám, že se nebojíte "zmetků", kteří se v našem populárním světě objevují. Děkuji Vám a přeji hodně síly, radosti a pohody. Jsme s Vámi!!! Šuchmovi Praha -
Re: Re: S.O.S
Léčitele paní Pilarová zmiňuje ve své knize Potkala jsem léčitele -
Eva Pilarová -Léčitel
Diskuze o tom, jak všichni co žádají Evu o pomoc jí otravují je absolutně HLOUPÁ A NESMYSLNÁ!! Pokud si poslechnete záznam, na www.fenixradio.net, tak tam uslyšíte jak Eva dává do éteru svůj kontakt a naopak všem vzkazuje, ať se na ní klidně obrátí, že jak bude moci tak kontekt dá:-) a na závěr: Eva je natolik plná energie, že nepotřebuje mluvčí :-)
Záznam na: www.fenixradio.net -
Léčitel- Eva Pilarová
Myslím, že debaty o tom, jak paní PIlarovou obtěžují všichni co žádají o pomoc je ABSOLUTNĚ HLOUPÁ DISKUZE ! -
Eva Pilarová na Fénix rádiu
Krásný den Všem fanouškům paní Pilarové,která byla také hostem internetového Fénix rádia, pokud se podíváte na www.fenixradio.net naleznete celý záznam tohoto vysílání a také krátké video:-) -
Eva Pilarová - Kolotoč
Je mi 20 let a miluju aktuální muziku, ale rád si poslechnu i staré dobré hity. Nedávno jsem měl puštěnou televizi a program Retro Music Television, tento program se věnuje muzice od 60 let až do roku 1997. A zrovna tam hráli písničku od Evy Pilarové Kolotoč. No mě ta melodie tak dostala, že jsem si ju musel pořád zpívat. Je to písnička která má všechno skvělý text, skvělý klip a Evě to tam moc slušelo a hlavně nádherný a čistý hlas Evy.
A to mě přinutilo k tomu najít si od Evy další songy no taky se mi zalíbily. Evro hezké písničky máš a jsi úžasná!!!! *3* *3* *3* *3*