Přejít na výpis diskuzí

Evanna Lynch

OSOBNOST 31.12.2006 
81 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dopis pro Evannu

Ahoj,
    co jste do toho dopisu napsali?
    • Re: dopis pro Evannu

upřímě je to jedno co tam napíšeš ona to číst nebude :D ale jinak já sem tam psala, že je dobrá herečka, že Lunu zahrála skvěle a že se těsím an další její role
  • son.na54

Přišel mi od ní dopis!!

Včera na mě ve schrance vikouklo oplně užasný překvápko. Oběvila jsem tam dopis s Velký Britanie a v tom fotka s potpisem ja vim ze asi hodne zvas ji taky napsali a taky tu fotku maj ale stejnak jsem hrozně šťastná!!! Děkuju Evanno dííííííííííík moc. *1*
    • plilinka

Re: Přišel mi od ní dopis!!

ty máš an ní adresu jakou má adresu??
      • baffi

Re: Re: Přišel mi od ní dopis!!

Evanna Lynch
        c/o Harry Potter Production
        Leavesden Studios
        PO Box 3000
        Leavesden
        Hertfordshire WD2 7LT
        UK
    • baffi

Re: Přišel mi od ní dopis!!

jo taky ho mám už od léta došli mi tři :D škoda jen že to není pravý autogram, ale já byla štastná aspon za něco :)
  • Můj blog o ní.

Ahoj,
    jenom se vám chtěla říct, že mám blog o Evanně, takže kdyby ste se tam chtěli mouknout - budu moc ráda. Tady je adresa:
    www.evannalynch.blog.cz. *14*
  • Evanna je nej!!!

EVANNA JE PROSTĚ NEJLEPŠÍÍÍÍÍ!!!!! *3* *4* *15* *14* *1*
  • Skvělá

Ta Lanku zahrála tak dobře, že jsem myslel že vystoupila z knihy. Opravdu, takhle věruhodně zahranou postavu podle předlohy jsem neviděl. Navíc je opravdu krásná *14*
    A já jdu koukat na film a potom jdu číst *1*
  • jůůůůůůůů

je fakt super *14* *4*
  • :-)

Ahojik! Mám blog celý o Evanně, takže jestli máte zájem, mrkněte se na www.elychworld.blog.cz Dikes *3*
  • lenka alias evanna

je fakt super herecka.nejlapsi jakou znam. v knize je trochu jina nez ve filmu. Vsechno nejlepsi k narozkam Lenko! *3* *3*
  • Lenka

Je to pravda,lepši herečku vybrat nemohli,hraje to uplne skvele.Fakt super!! *1*
  • Evanna 4ever!

Já jsem si Lenku oblíbila už v knížce a ve filmu mě dostala totálně. Byla naprosto boží a myslim, že lepší herečku už snad ani najít nemohli...x)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit