Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Bubenice"

No k tomu "umí hrát na bicí", silně pochybuju, že umí hrát z not a že má nějakou vymakanou techniku. Předpokládam, že jí učili a učí bubeníci z kapely a ona sama, takže si nemyslete, že je to nějaká bubenická bohyně *13* . To, že vám párkrát něco bouchne hned neznamená, že na to umí hrát. Umět hrát na nástroj je mnohem obláhlejší pojem, než se zdá. Tady je to spíš: hraje na bicí.
  • jaká závist? NECHÁPU

no lavně vůbec nechápu "slečny" co tu píšou jakési kydy to tom, že evičce někdo závidí.... proboha a co jako??? 1. Ona NEUMÍ zpívat (to,že vyhrála v nějáké komerčí,neobjekivní anketě o ničem nevypovídá)...resp. s čím to srovnáváte??
    2. ty texty to je fakt masakr
    *1*
    3. její životnost jako celebrity je max 1-2 roky, pak po ní neštěkne pes..
    Toť vše. *1*
    • Re: jaká závist? NECHÁPU

ják víš že to píšou jenom slečny?
      • Re: Re: jaká závist? NECHÁPU

ptz kluci je pro ně ztráta času něco psát a jestli píšou no co si budem o nich povídat jinak o tý komerci a vůbec všechno-mrtě souhlasim.... *13*
        • Re: Re: Re: jaká závist? NECHÁPU

jsem kluk a píšu jí!!!!!!!!!!!!!!!
  • Nevím o co vám jde

Jen jí závidíte sami by jste to líp nesvedly tak nevím co na ni nadáváte jiní vám nevadí co ani ji neznáte a už ji hodnotíte jak je blbá a jací jste vy *13*
  • Máš pravdu Jennie proč řeší její tělo je moc dobrá zpěvačka tak ať píšou že moc dobře zpívá moc se mi to nelíbí ,že o ní mluví tak hnusně je to milá holka.Jo a čau Evžene :-)
  • Ahoj evo

přeju ti všechno nejlepší k 22 narozkám:)
  • Super

jsem Ewina nej faninka *4* *14* *3* *9* *3* *14*
    • Re: Super

ahoj ja moc s internetm neumim poslal jsem usmevavy smajliky akorat blbe o radek niz da se to nejak napravit

*4* *3*

Jen tak zběžně jsem si přečetl názor na
      Evu Farnou,nemám ponětí kdo s žen jí hodnotí její zarostlé ruce.Pro muže je to
      ba naopak hezké,přirozené a projev ženkosti,snad jí ta pani nechce doporučit
      oholení-depolaci, né jen rukou,ale i nej-
      int.místě,proboho jen to né!! Ta pani musela sníst bláznovi mmozek,nebo pelichá,proč chtějí zasahohovat do přirozenosti,ochlupení patří k člověku!!
      Jednou jsem mněl pěknou dívku,dělali jsme oba vše proto aby došlo k pohl.uspokojení,nedošlo jelikož dívka oholila ochlupení,s dětma nesouložím!!!
      • stulo

Re: Re: Super

pre boha ... myslim si že taketo veci do tohto chatu napatria. Už keď zastať sa ohladne tých chlpkov na rukách to beriem, ale to druhe ...
      • Re: Re: Super

ty smajliky patri o radek vys,omlouvam se
  • 11-ti letá Crazy Áňa

Kdo chcete slyšet zajímavější a hlavně osobitější muziku, mrkněte na http://bandzone.cz/crazyana !
  • EWA FARNÁ

Ewo,
    tvoje písničky jsou pěkné a doufám,že budeš pokračovat.Hodně jsi toho dokázala tak toho využij!!!! *1* *15* *4*
  • Ewa je naděje

Milá Ewo!Jestliže si tuto zprávu jednou přečteš tak budu hrozně moc ráda.Začala jsem ti fandit jakmile ses objevila v časopise Bravo.Říkala jsem si konečně nějaká zpěvačka,která vypadá originálně a chová se tak.Když jsem tě však slyšela zpívat tak to byla teda bomba *3* Mě je taky 13 chodím zpívat do sboru ale tobě nesahám ani po malíček.Tvoje CD Měls mě vůbec rád jsem dostala k Vánocům neustále ho posluchám(bojím se aby šlo ještě pustit,protože ho mám v magneťáku fakt už asi po 100 *15*.Takže bych ti chtěla poděkovat mocinky *4* *3* *3*
  • cajk .-)

jste děti .-) holka se snaží takže cajk .-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit