Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1659 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Eva je hezká,ale namyšlená.Chová se jako pubert´ačka.Zpívá hezky,ale měla se začít chovat dospěle.Někdy to se svou výstředností a chováním přehání.
    • nika1991
      neny namyšlená vubec......... myš *12* *12* *12* *12* *12* *12*
      • Ewa není vůbec namyšlená.Její koncerty jsou vždycky super.Akorát by se měla chovat přirozeně a nepokoušet se o nějakou velkou srandu,pak to přechází trochu v trapnost
  • nnnnnn

vy kteří fandíte ewě ste asi hluchý a ewa asi taky!!! A určitě nejsem sám kdo si to myslí já totiž vím co je to hudba a nesnažím se mermomocí vetřít mezi zpěváky!!! Jo a že závidím?? heh nemám co! Kdo by takový **** záviděl? Ani náhodou i já bych to odzpíval líp a to už je co říct. Jo a si hnusná EWO! Žádný make-up ti nepomůže *1*
    • Re: nnnnnn

To mi chceš říct že ji nezávidíš..?
      HA dobrej vtip! Tak co sem lezeš..když Ewu nesnásíš! Proč se teda vůbec namáhaš sem něco psát když ji nemusíš..?
      A neříkj mi že je to jenom kůli tomu že ji nesnášíš.... protože jinak je to ubohost a ty jsi .. nic víc než velké Nic..!
  • 1

Di někam EWA je nejlepší
  • nikča p

RAČI PIŠTE NORMÁLNĚ JO *3*JINAK SE TO NEDÁ TY TRAPÁRNY PŘEČÍST *10* *3* *1* *5* *5* *15* *16* *8*
  • wendy92

De rocks

Ten kdo sem napsal že je Ewa členkou skupimny De Rocks tak aby to zase smazal..ptž Ewa má už jinou skupinu..
  • mattie

HLASUJTE

hlasujte za Ewu na www.musiq1.tv
    stačí sa zaregistrovať počkať na aktivačný mail a potom len každý deň hlasovať. Ďalej môžte hlasovať za Ewinu bývalú kapelu Embassy!!! .... takže hurááá hlasovať prvé kolo je do 10.9. *14*
  • ahoj evo neposlouchej ty idioty stejně zpívaš hezky *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *4* *5* *5* *5* stejně tě mame radi *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *5*ahoj janička terka *14* *14* *5* *5* *5* *4* *4*
  • Podle mne . . .

Podle mne vypadá ve videoklipu Oto ja dost tlustě. Možná, že má kvůli tomu lepší hlas než kdyby byla štíhlá, ale stejně hodně zpěvaček je štíhlých a zpívá líp jak ona.
    • Re: Podle mne . . .

v tom klipu vypadá úplně fantasticky *14* *14* *3*
    • castelymy

Re: Podle mne . . .

vies lenze ona prichadza do veku puberty ked sak jej telo zaobluje!!!a uz minule povedala ze niektorym dievcatam je vzorom a radsej bude tucna ako keby mala byt vychrtla ako modelka!!
      • Re: Re: Podle mne . . .

Hodně holek co znám co jsou v pubertě maj normální štíhlou postavu. Nejsou takhle tlustý jako ona. A přitom to taky nejsou vychrtliny.
        • castelymy

Re: Re: Re: Podle mne . . .

no a co?...mas s tym nejakym problem ze nie je stihla? ved je to jej vec ci vazi 40 alebo 80! teda to nema ani trosku trapit! *16*
          • Re: Re: Re: Re: Podle mne . . .

40 nebo 80... v jejím případě spíš 80 kg. *1*
            • castelymy

Re: Re: Re: Re: Re: Podle mne . . .

no to urcite....myslim si ze moze mat tak 50...by som chcela vediet ako vyzeras ty
          • castelymy

Re: Re: Re: Re: Podle mne . . .

srry...nie teda ale teba to nema ani trosku trapit
  • blankaewafarna

eWULKA

EWULKA JE NEJÍÍÍÍÍKI *14*
  • Narozeniny

Přeji ti hodně štěstí,zdravý a aby ti šla dál kariéra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit