Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1659 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kráska

Ewa Farná je velmi krásná a pohledná žena hned jak sem ji viděl se mi zalíbyla *14* *14*
    • nika1979

Re: kráska

MAŠ PRAVDU
      VELKOU PRAVDU. EWA FARNA JE SUPR. JASTOJIM... PŘITOBĚ EWA FARNA KRASNA SIMPATICKÁ. SUPR PISNĚ. AT CO JU NEMILUJI TAK ZBOHEM NAPŘIKLAD TAKOVA DADADA TA JU. POSILA DO PRKINKA NIBRŽ DO PRDELE SPROMINUTI. AJ MNĚ JSNIM *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5*
    • Re: kráska

detail! to hned bije do oci ze to je zalibila a ne zalYbila! pravopis pokud ti to neco rika *13*
      • Re: Re: kráska

ne promin zalibYla!! pardon moje chyba! ale tvoje chyba ze neumis ani poradne psat *14* !
        • nika1979

Re: Re: Re: kráska

tomaš pravdu darís. sůpr nejjjjj fiha o.k. samožřejmě *14* *14* *14* *14* . dik. .snad ostatni tady docili. naš nazor. že. přemišlela jsem at mohu psat s rozumintělně. darís. verunka. *14* *14* *14* *4* *4* *4*
    • Re: kráska

jasně noo *15* *15* *15* kolik sis toho šlehnul?
      • norie

Re: Re: kráska

ale demi lovato zpiva lip nez ewa farna a mozna tady v cesku neni tak znama jako ewa farna ale v usa jo a tam by farná nepochodila protoze na demi lovato nebo miley cyrus proste nemaaaa!!!!! *8*
  • Zvu vás

Ahoj, srdečně vás zvu na fórum Ewa Farna -> www.farna.phorum.cz tak neotálejte a přidejte se!
  • fdfd

miley cyrus je lepsi *5* *5* *5* *5*
    • norie

Re: fdfd

presne tak miley cyrus je lepsi nez ta..... farná
      já osobne ju nemusim je trapnáááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! *9*
      • Re: Re: fdfd

a s cim je jako trapna s tim ze umi zpivat????? ty ses trapnej kdyz nedokazes nic vic nez jen uboze nadavat ostatnim
  • janka153

E

Zpívá hezky *4* Na to že má 15 let a už má bronzovýho slavíka je opravdu dobrá. Myslím si, že má na hudbu talent.. *4*
  • fak si dobra

ahoj Ewo ti si fak tobra a ta tvoje nova pisnicka taki a si moc pekna holka *14* *14* *14*
    • Re: fak si dobra

Nehceš si pořídit brýle????
  • bomba

No já se díval na všechny její fotky a musím říci jednu věc. Ewa je naprosto luxusní kočenka.....krásná v obličeji, perfektní ženská postava, pěkná pleť....velice rád bych se stal jejím učitelem lásky....s ní bych chtěl zkusit úplně všechno a to říkám zcela otevřeně.... *14* *14* *14*
  • ewa je dobra

ahoj ewo.to co rikaji ostatni je hnusny.ja ti verim,ze to s hudbou do tahnes do konce.ja ti prpste verim.a moc a moc bych se s tebou chtela setkat.bylo by to mozne.dik,tvoje nejvetsi faninka.,paja. *3* *1*
  • no

ale musí se nechat to že ona prorazila sama a ne jak nějaký bende nebo zonyga x factorem nebo superstar *3*
  • no

ewa není někdo je to normalní holka co umí zpívat a má štěstí každý má v něčem talent ale hold zpěv je dneska asi to nejlepši abys prorazil jinak v ní nevidím nic extra kromě toho že umí zpívat de ji to třeba ten synek od bíle má štěstí v tom že jeho matka je lucie bílá a má plno peněz a může mít všechno co chce když si žije v baraku za 25 melounu a vozi se v mercedesu potom si ho každý všímá a do budoucna to ma už jistý *3*
  • no

hold ma štěstí holka ja ji to přeju hold ja mam několik poháru z motokár a taky si mě nikdo nevšiml a nevšimne dnes kdo umí zpívat tak to má nejlepší ,ale farna zpívat umí *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit