Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1659 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1

Nikdo Ewu neznáte tak jí nehodnoťte
    jestli je namyšlená já si myslím že ne a jestli jo tak jí převychovám nebojte se.
  • 1

já sem nebudu lézt protože sem lezou samí závistivci já na to nemám náladu
  • ještě jednou

ještě jednou opakuji- kdo ewu farnu nesnáší tak at mi pise na e-mail: Charvatova.Eliska@seznam.cz nebo taky Charvatova.Eliska@centrum.cz *3* *3*

ráda si s váma pokecám *3* *5*
  • EWA

Ahoj Ewi chtěla jsem se zeptat jestli by jsi mi neposlala tvoji adresu chtěla bych si s tebou moc a moc dopisovat. Jestli chceš a kdyby jsi chtěla tak prosím napiš na přidaný email. Je mi 11 let. A bydlím v Praze 5. Jsi moc bezva a nadherně zpíváš a jestli na tebe někdo má hloupé kecy tak si toho nevšímej a napiš mi! Já tě povzbudím! *3* A nebo líp napiš přátelům a rodičum. To ti radí stromeček *4*
  • plakát

mám 3 plakáty ewy!!na všech je ewa krásná tat jestli budete mít zájem tak mi napiště na e-mail!!!A mám vlastně ještě jmenovku s ewou takže kdo má zájem tak ať mi bez váhání napíše!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *5* *4* jo a já jsem přihlášena na alikovy jsem tam jako sarah-lucy !!můžette mi tam klidně napsat!!!!!!! *14* *14* *5* *1* *1* *4*
  • Ewa je práma holka

Myslim si,že to je hodná a hezká holka,která dělá co jí bavý!!!a dělá to dobře o tom svědčí její výsledky.Tak si pište ty vaše závystivý kecy někam jinam.Tady na to nikdo nebere žádná zřetel.
    • Re: Ewa je príma holka

Ewa je prýma holka
  • Vite co

Víte co vám řeknu?že ona neumí nadherně zpívat tak jako zpíva on a umí zpívat tisice dalších holek já nevím proč se vam tak líbí dyt ten její hlas je uplně trapný.!!!!!!vážně zajděte si nekam na zuš-zakladní umělecka škola a tam zpívají holky daleko líp
    • Re: Vite co

To je teda fakt většina holek na zuš- zakladní umělecká škola zpíva líp než ewa farna ja to vím protože tam chodím a slyšim to když někdo zpíva ja sice nezpívam ale chodím tam hrát na příšnou flétnu
  • ewa

Ewa je to dobrá holka,hezká a umí nádherně zpívat jednou to někam dotáhne,nevim co proti ní ostatní máte. *16* *3*
  • Beauty

Jo, je moc moc krásná!
    She is very, very beautiful.

Krása je krása,
    ona je moje spása.
    každou noc vidím je tvář,
    krásnou jako polární zář! *14* *14* *14*
  • ewa

ewa je boží a nevim co protiní máte je moc heská holka proč sem lezouty kteří jí nemaj radi tvuj fanda kuba z prahy *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit