-
EWA
Ahoj Ewi chtěla jsem se zeptat jestli by jsi mi neposlala tvoji adresu chtěla bych si s tebou moc a moc dopisovat. Jestli chceš a kdyby jsi chtěla tak prosím napiš na přidaný email. Je mi 11 let. A bydlím v Praze 5. Jsi moc bezva a nadherně zpíváš a jestli na tebe někdo má hloupé kecy tak si toho nevšímej a napiš mi! Já tě povzbudím! *3* A nebo líp napiš přátelům a rodičum. To ti radí stromeček *4* -
plakát
mám 3 plakáty ewy!!na všech je ewa krásná tat jestli budete mít zájem tak mi napiště na e-mail!!!A mám vlastně ještě jmenovku s ewou takže kdo má zájem tak ať mi bez váhání napíše!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *5* *4* jo a já jsem přihlášena na alikovy jsem tam jako sarah-lucy !!můžette mi tam klidně napsat!!!!!!! *14* *14* *5* *1* *1* *4* -
Ewa je práma holka
Myslim si,že to je hodná a hezká holka,která dělá co jí bavý!!!a dělá to dobře o tom svědčí její výsledky.Tak si pište ty vaše závystivý kecy někam jinam.Tady na to nikdo nebere žádná zřetel. -
-
Re: Ewa je príma holka
Ewa je prýma holka
-
-
Vite co
Víte co vám řeknu?že ona neumí nadherně zpívat tak jako zpíva on a umí zpívat tisice dalších holek já nevím proč se vam tak líbí dyt ten její hlas je uplně trapný.!!!!!!vážně zajděte si nekam na zuš-zakladní umělecka škola a tam zpívají holky daleko líp -
-
Re: Vite co
To je teda fakt většina holek na zuš- zakladní umělecká škola zpíva líp než ewa farna ja to vím protože tam chodím a slyšim to když někdo zpíva ja sice nezpívam ale chodím tam hrát na příšnou flétnu
-
-
ewa
Ewa je to dobrá holka,hezká a umí nádherně zpívat jednou to někam dotáhne,nevim co proti ní ostatní máte. *16* *3* -
Beauty
Jo, je moc moc krásná!
She is very, very beautiful.
Krása je krása,
ona je moje spása.
každou noc vidím je tvář,
krásnou jako polární zář! *14* *14* *14* -
ewa
ewa je boží a nevim co protiní máte je moc heská holka proč sem lezouty kteří jí nemaj radi tvuj fanda kuba z prahy *5* -
dotazy
kdo chce na EWU nadávat může mi psát na e-mail: Charvatova.Eliska@seznam.cz *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: dotazy
kiss my zlaticko ewicka je fakt supr nechapu lidi jak ji muzou nadavat ja si ji cenim za jeji pekny vlastnosti mam ji rad a jejiho bobra taky
-
-
Ewa Farná
tak chcete vědět jaká je Ewa doopravdy?
umí krásně zpívat *1*
je krásná(pro mího bráchu) *1*
lepší junior se nenejde *1*
a prostě nevím co bych o ní mohla napsat, protože ona je tak super že se to nedá ani popsat
Jen pro Ewu:
Ewo, jen tak dál. Jsi prostě dokonalá holka, která se všude nenajde. Tvůj talent je neocenitelný možná tak na jedničku kvadrilionkrát podtrženou. Ne, ne, ne.... Nekonečně podtrženou. Prostě jen tak dál. Tvoje věrná faninka. *14* *14* *14* *14* *3* *3* *4* *4* -
-
Re: Ewa Farná
co vsichni nadavaji ewe ze?ewa je nej a tim to konci!!ewik se neda nahradit!! *4* *4* *4* *4* -
Re: Ewa Farná
Máš pravdu Ewa je krásná ale di někan s tvým brachou vůbec jí nezná a ty ani nevíš že se píše Farna a né FarnÁ.
-
-
Ticho!
Když Ewa Farna začala s písní Měls mě vůbec rád. Tak to bylo děsný... nic proti, ale já jsem většinou proti všemu co letí(a tohle hrálo všude- to bylo fakt na palici). Ale to ticho se Ewě povedlo.!