-
www.ewafarna.wz.cz
Oficiální fanklub www.ewafarna.wz.cz -
....
Ale blablabla...Ty kecy uz nemuzu poslouchat,ze je tag sůůůper!!!!Dyt má hlas jako kazda 13ti letá holka!!!!Je dobrá,ale kdyby se stala moje sestrenka,které je 13 zpěvačkou tag je stejná jak ewa mozna lepsi...Nic proti,ale nedelejte z ní suprovou zzpěvačku..Jeste nic nedokazala a ta pisnicka taky nebyla super...A newim jak ji muzou sroznávat s Avril Lavigne....Dyt nevypadá jako rockerka... -
Ježiš jak může mít profil na osobnostech?? Vždyť je to jen malá hvězdička která ještě nic nedokázala! *16*
-
Twe to ji je fakt 13??? *3* Twe tak to cumim!!!
-
Jo..
...trošku je to stříklé Langerovou i tá předsevzetí,ale držím palec.... *3* -
hm
No nevím připadá mi že má hlas jako každá 2 holka,ale kdoví možná až bude straší tak to bude lepší -
Ewa Farna
Super stránka o super zpěvačce - www.ewa.xf.cz *1* NOVÉ FOTKY, WALLPAPERY AP. -
Ewa
Je supr !!!!!;;;;; *3* -
Klobouk dolu...
Ahoj Ewi, musim ti rici, ze kdyz jsem slysel poprve pisen v radiu, nevim, jak se presne jmenuje-ale v textu je "noci bile jak z aksamitu..."-tak jsem byl velice prekvapen, protoze jsem podle hlasu vubec nepoznal, kdo to zpiva, a jednak se mi hrozne libil tvoje barva hlasu, presvedcivost, s jakou pokladas jednotliva slova, silny pocit prozitku za textem...a hudba skvele zahrana a napsana...no proste neco,co normalne v radiu neni slyset. Diky. Preji hodne uspechu a hlavne pokory, abys zustala stale stejna. Honza /bubenik z Prahy/ -
piko
hej lidi, ona je jako fakt z Třince? pyty odepište rychle a musí to byt na 100%!!! -
-
Re: piko
MNO NARODILA SE V TRINCI TED JE V PRAZE MNO NEVÍM TEDA JESTLI POŘÁD TAM JEŠTĚ BYDLÍ ...
-