-
A ještě abych nezapomněla můžete mi psát i z Gmailu a já si s vámi pohovořím io Facundovi io violette jako o celku. Fajn?
-
nemusite verit timto osobnostiam Candelaria navzaj chodi s facundom vyhladajte si to na YouTube Le vere coppie nella realtá.
-
-
Sajuška to je len veľké klamstvo ty si dieťa veď internet úplne klame . Vy fakt veríte na to čo klame internet možno niečo neklame ale niečo ani neviete čo ste si dostali do hlavy.možno osobnosti klamú možno nie ale môžte si z hlavy všetko vimazať lebo to je hovadina!!!!!TAK SA UŽ KONEČNE SPAMÄTAJTE!!!!!!Ja tu od padnem
-
-
Tak já tady čtu vaše nadávky a ještě i do toho musím zasáhnout neboť to mezi vámi to už hoří a tak prosím Vás ať s tím přestanete neboť se zde bavíme o Facundo a ne o tom co dělá ale o něm jako člověku !!!
-
čau a povedz leonovi že violetta tú skúšku nezrušila ale geri niekto volal pablovi a geri to zdvihla povedala že je pablová asistentka a ked sa jej spítali na meno povedala že sa volá violetta!!!!!!!!!!!!!! geri je strašná vimíšlačka. *16* *16* *16* *16* *16*
-
Caxi love love love cami+Maxi
-
On je taky 10 jak já... Ale masem 10.3
-
Maxi si moc hezkej moc potobje toužim a naty se tobě hodi moc jesli ji ubližiž tak uvidiš jak se rozlobim a tet koukam na violettu a diš si hraju jako ted tak ty si muj kluk ahoj lasko meje moc te miluju pa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ted spivam s franceskou a camilou a maxi ste bou *14* *15*
-
-
je teplej
-
Mne sa nepáči Moc CAMILA ale naty áno a veľmi. Hlavne keď ste spolu a pred chvilou som dopozerala violettu. Ako tam naty začaa chodiť :D Je strašne zlatá :D
-
TI HRABE?? *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10*
-
-
Vše nej k narozkám. *15* *15* *14* *14*
-
Feliz compleaňos mejor Facundo. Le deseo buena sverte y salud. Yo quieeo que seas muy, muy šťasná. Me gustas mucho.¡Hola
-
si moc krasni tancis skvele no aj spivas *14* *4* *5*