-
sakra
Sakra ja porpasla narozky *16* *16* *10* Ja jsem debil!!
No dobry mno§
Ale tak pozde ale jaks e rika lespi pozde nez nikdy!
Takze Všechno nej Feli! *14* *4* *14* *15* -
Sorry
Promiň jestli jsem se tě nějak dotkla, ale podle mého názoru, je tu tenhle portál kvůli tomu, aby se lidé o slavných osobnostech dozvěděli co nejvíc a tak jsem k tomu něco přidala. Prosím, neber si to osobně, mě zase připadá smutné, že jsem se snažila něco doplnit a někomu to vadí, protože ten profil je prý "jeho" a tak to bere jako urážku. Byla jsem tu asi podruhý a připadalo mi hloupý aby tady byly 2 profily od stejný osobnosti, ale propříště ty "tvoje" profily nebudu nějak doplňovat a radši udělam nový, když už vim že si to takhle bereš. Když budeš mít ještě nějaký problém tak mi napiš na maila *4* -
škoda
hej jako ten hamilton mě pěkně nasral!šmejd jeden..měl vyhrát massa!!jen nejlepší a vždycky bude!!LOVE YOU Felipe!!! -
stek
já řvala jak želva když prohrál sem měla strašnýho steka na hamiltona a určitě to příští rok vyhraje Massa protože je fakt dobrej a eště furt je mi do breku když myslim na to že to vyhrál ten čurák a příště určitě natrhne hamiltonovi prdel *10* *16* -
-
Re: stek
to sou má slova *3* -
Re: stek
máš úplnou pravdu..hamilton je debil,měl vyhrát massa;)MILUJU HO;)
-
-
:o(
bylo mi hrozně moc líto, že titul mistra světa nevyhrál Massa. proti Hamiltonovi nic nemám, je to celkem fajn chlap, ale když vyhrál on, bylo mi Massi tak strašně moc líto a byla jsem na něj šíleně naštvaná. twen titul si prostě podle mě víc zasloužil Massa než Hamilton... *9* *13* -
jj
jo Vettel je fakt dobrej to jak předjel Hamiltona to bylo jako fakt užasný a ne že ne. Hele Muph ty se nabíjíš? Si náký monstrum poháněný zprávama o tom jak je hamilton nesprávný a massa užasný? No to ti moc nezávidim čovečé...no jo výmluvy, výmluvy, výmluvy...ty to nikdy nespolkneš... *15* -
ajina
Felipe Massa je nejlepší clovicek ve formuli je to sympatacek a umi dobre jezdit *14* Jen me sere ze nevyhral ale ze to tele a debil hamilton jo hamilton je prasak *8* Massa the best *14* *14* -
Happy Birthday
Happy Birthday!! *4*
.............
A jinak souhlasím s těmi, co říkají, že Hamilton titul dostat neměl. Přijde mi hrozně arogantní... Už jenom to, že si pořídil to SPZ na auto za X milionů mi přijde nafoukaný. *13* -
-
Re: Happy Birthday
nafoukanej neni a určo je lepší než masa kdyby nebyl tak je massa první ne -
-
Re: Re: Happy Birthday
jasněěě vždycky de jen o to jak kdo umí jezdit v F1 co?!!!...to určitě...
-
-
Re: Happy Birthday
Ahoj... to rozhodne mam na to stejny nazor a co se tyce toho titulu tak taky... Felipe si ten titul ROZHODNE ZASLOUZIL!!!Bylo mi ho strasne lito... Ale snad se zpamatuje a ukazejim...
-
-
Narozky
Vše nej!! *4* -
vše nej
Doufam ze narozky poradne oslavis vyteztvim ve vc Bahrajnu *3* Držím palce *4* *14*