Přejít na výpis diskuzí

Felipe Massa

OSOBNOST 31.12.2006 
72 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • drž se

Tak doufám, že všichni myslíte na Filípka.Píšou, že už má po letošní sezoně.Pevně ale doufám, že další bude ready *9* !
    • majki731

Re: drž se

jo to jo hlavně aby byl ok a vyležel se z toho chudák malej.
  • rad0vka19

frajer

Felipe je podle mě nejlepší z F1..neni namyšlenej ani si nehraje na nějakou hvězdu..ae málem sem nepřežila ten jeho osudnej závod...jj měli potrestat BARICHELLA..ae to už je jedno..jestli je pravda že by mohl ject další závot už v Září..tak to by bylo super!! :) mam ho ráda *14*
    • alimak97

Re: frajer

jo potrestat Barichella... dyť za to nemohl!
  • Všetko naj naj naj najlepšie k narodeninám
  • casemake
    Vše nej!!! *14* *14*
  • jako nechci nic říkat, ale massa je můůůůůůj *4* nemyslim v tom smyslu, že on je můj, ale že jsem si ho tady založila i napsala životopis jako první. Aby si ho někdo založil sám, to Vás ani nenapadne. Ale jen co tak učinim já, za dva dny mi to někdo snaže a přepíše po svym. Nikomu nic nevyčítám, jen mě mrzí že má námaha byla na nic *5*
    • lucinecka13

Re:

ty jo jestli ted nevyhraje ten titul tak se picnu *8* *14* *14*
  • ne že by mi to nějak vadilo, já jen že tady to moje nevydrželo ani 2 dny, a hlavně že jsem pak přišla kvuli tomu pozdě do školy když jsem to psala *1* no ale to je jedno *3* ale je dobře když někdo bude zakládat i jiný profili, protože než jsme se do toho z kamarádkou pustili tak tu byl jen schumi, kimi a alonso *9*
  • admin

test

test
  • ...

jasně Massa je bezva ale mám radši Raikkonena ale Massa je fakt dooobrej taky mu fandim! *1*
  • gepard1

felipe

massa je v týhle sezoně opravdu hodně rychlej ale přece jenom jsem věrná zastánkyně kimiho *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Blog

ahojky, mám novy blog o formuli, mám tam felipeho a vsechny dalsi jezdce, tak se tam plosííím koukněte nechte komentář..plosííííííííí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit