-
Jack Rozparovač
Super -
ZDravím Vás, je možné se pana Filipa Blažka zeptat na něco přímo jeho konkrétně ? Nebo je toto prostor pro sdílení okruhu kolem fanynek p. Blažka mezi sebou ? Omlouvám se, jsem v tomto směru "brontosaurus" ač stejný ročník jako je on a nemám s takovýmito prostředky
komunikace dotazování zkušenost. Nemám facebook a nic jiného než tuhle formu jsem nenašla. Tak díky za případnou radu.
Zdraví Hanka V. -
:)
mám ho moc ráda *4* -
-
Re: :)
krasavec,sympatický *14* ale nějak stárne *9*
-
-
Filipe, moc se mi líbíš, jsi moc dobrý herec a taky moc hezký chlap. *14* Strašně ses mi líbil v pohádce O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli, tam ti to fakt seklo. *14* *4*
-
vše nej.....
všechno nejepší! hodně zdraví, štěstí a lásky. v pátek jsem zašla na Vše o mužích a musim přiznat, že jsem byla do slova unešená!!! :-D -
xD
filipe jsi prostě dobrej *5* .mluví se o tobě i v americe.jestli se ptáte jak to vím tak proto že tam bydlím akorát jsem ted u mamky v česku..no ale to nikoho nezajímá..takže k věci *5* .nedávno jsem tě viděla v praze v jedný restauraci nebo co to bylo *7* *1* .no mám pár fotek.ale rozhodně to nebudu nikomu cpát aby to dal na titulní stranu *13* .takže já se loučím.jedu tedkom na dovolenou na kypr.ale budu tady beru si s sebou notebook *3* -
přešlapy
"Přešlapy" jsou jediné, co v televizi momentálně sleduji a jste tam naprosto skvělý a přijdete mi podstatně lepší než Adam v "Šest v tom". Jen co bude trocha času, musím na vás vyrazit do nějakého divadla......Jo a ostříhaný se mi líbíte mnohem víc, i když to háro bylo úžasné -
Krásný charismatický chlap!
-
V kriminálce 1. oddělení hraje báječně. Takový rambo. *4*
-
Narozeniny
Všechno nej k narozkám *14* *14* *14*