-
Myslíme,že ho máme: Filip.Jankovic@seznam.cz :-) Drž se Fildo!!!!!!
-
si bůh
si moc hezkej kluk a tancuješ a zpíváš jak bůh!!!!!!! -
For...
Filip je prostě NEJKRÁSNĚJŠÍ!!! Hold se s tim musíte smířit..=)Ale holky , která mi ho přebere tak UVIDÍ!!!!=)jo a kluci:NEZÁÁÁVIĎ TE!!!=D Hehehehe! -
ahoj filipe, držím ti palečky a byla bych moc ráda kdyby ses ozval na můj email: kudlapudla@seznam.cz... podivej se na forum v www.superstar.cz... psala jsem ti tam vzkaz pod názvem pubertačka:o)...hodně úspěchu a s pozdravem věrka s Domažlic
-
Jsi úplně super!Hrozně moc ti fandím ,každý finálový večer ti posílám hlay a doufám,že ještě bude příležitost!Strašně hezky tančíš a moc se mi líbí tvůj zpěv!Jsi prostě moc fajn a veselej kluk vůbec nemusíš být první abys byl moje SUPERSTAR!!!
-
Fakt dobre tancuje, i kdyz ten zpev neni nic moc, ale stejne nechcu aby vypadl;)
-
.....xxx....
Podle me je Filip naprosto skvelej- uzasne tancuje i zpiva a ty , co rikaj neco jinyho mu ploste a jednoduje zavidej:o))).... -
pro debila
ty se mi uplně hnusiš bastarde co se sereš do naši super star -
si skvelej
SI FAKT DOBREJ SI ZE VSECH NEJLEPSI,MOC TI FANDIM A NENECH SE ROZHODIT BLBYMA KECAMA CO SE RIKAJ.DRZIM TI PALCE A STRASNE SE MI LIBIS SI PROSTE FAJN KLUK!!!!!!!!!!eeeeeeee -
filip
Ahojky filipe,si fakt dost dobrej,libi se mi jak zpivas,a tancujes.si strasne krasny a dost ti fandim at se dostanes co nejdal.ti co ti rikaj at se vratiz zpatky na slovensko,a pomlovaj te tak to jsou proste debilove rikam to tak uprimne proste jenom zavidi.oni by pred kameru do televize nevesli.to se jim to buzeruje kdyz to vsechno jenom sledujou.ale si fakt dobrej.pa,pa,pa a drzim ti palce si proste nejlepsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!