Přejít na výpis diskuzí

Filip Jankovič

OSOBNOST 31.12.2006 
244 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hovno

zvcdr jhgfýtzf gfuztf tfuzt fuf ffurfýředržčes gzuwdbvt vguadgf juhzewfrg
  • Nevím,co pořád řešíte!No a co tak je ze Slovenska!Minulej rok sem jezdili lidi z Německa a podobně a nějak vám to nevadilo!Jste ubohý.
  • Vsichni ste uplne vypatlany,kdybyste se vy dostali tak daleko jako on,nebo kdybyste aspon neco dokazali!Takhle je videt ze prihraty hovada ste tu jenom vy! IDIOTI UBOHY!!!
  • Uzavírám vsázky, že ho teďka vyhoděj, číslo:604889491 - je to přihřátý hovado, kurz 400: 1 že postoupí, volejte a pište!!!!!
  • Homosexualita

Já slyšel, že si přihřátej, proto se asi objímáš s hošanama, když náhodou postoupíš do dalšího kola, to bylo stejnaj jenom jednou, teďka poletíš.
  • filípek

Filip je nejlepší ze superstár ma nato narozdíl od všech co jsou tam.Filipe jsi jednička a moc se mi líbíš i když nevyhraješ tak budeš pořád jedinej nejnejnejenjlipší.
  • filda

Filipe jsi dobrý zpěvák a tanečník. Moc ti fandím. Moc ti to sluší v čepkách. A si prostě super!!!!!!!!!!!!!!
  • Jankovič nebýt čech, být slovák, zpívat jako teplý, na slaďák tu být jen Ali. Ali zničit Jankovič. Až Ali dostudovat udělat Jankovič frontalní lobotomie uchem. Diváci - HLASOVAT PRO ALI!!! Allah akbar
  • Pro tebe..

Ahojky, nebudu Ti sem psat, jak Te miluju a tak, ale chtela sem Ti jenom rict, ze i kdyz nezpivas nejlip ze vsech, ses SUPER STAR, protoze se na Tebe da koukat.. Vsichni stojej jako polena, klepou se starchy, ale kdyz prijdes Ty, je to uplne o necem jinym.. A ze Ti rekli vlastizradce? to je prece uplne jedno, cesi zpivaj anglicky, slovaci taky a nikdo je za vlastizradce nema.. Mej se krasne a at to dopadne co nejlip..pa pa Anicka..
  • Ahojik Filipku jak se mas hrozne ti fandim musela jsem si dobit kredit abych ti mohla v nedeli posilat hodne ale hodne hlasu.Pa Pa Pa Pajka posilam pusinu mej se krasne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit