-
vlasy
práve že kucery ti nejdu s vyzehlenimi vlasami si úzasnyy *14* *14* -
Re: Re: Slavík 2009
to má na hlavě hovna nebo seno! -
Re: Slavík 2009
Píčus -
Slavík 2009
Na Slavíkovi mu to slušelo *4*
Klukovi jednomu *15* *14* -
Vlasy
Filípku, co sis o udělal s těma vlasama? Vždyť ti ty kudrnatý vlasy tolik slušely *7* -
no a co
ja s nim chodim do skoly a je to blbecek takze co? *7* -
NEmáte někdo jeho ICQ nebo neco?? Chtela bych s nim pokecat ;-) -
Re: Re: Re: !!!!!!
jo přesně tak,tady všichni nebo alespoň věčina těch co tady píšou tyhle komentáře, si asi neuvědomuje že tady píšou o člověku...néé o nějaké věci kterou když nepotřebujete vyhodíte do koše, ale člověk se prostě nedá jen tak vyhodit do koše.Člověk nerozdíl od věci má taky city...no uznejte sami kdyby někdo koho ani neznáte,ale on vás jo psal že jste reterdovanej puberťák,cikánská,svině,blbec, čůrák,smrad,hovado,debil ald. tak jestli by vám to nebylo tak trochu líto...mě teda určitě jo...je to hnus.Nejsem nějaká pomatená faninka filipa, ale je to kámoš a taky chápu jaký to je když vás někdo odsuzuje kvůli tomu že máte slavný rodiče...můj táta je totiž docela populární a má tady i svůj učet... -
Re: Re: Drazí a Milovaní
Tenhle prispevek mel byt zamerenej hlavne na to, ze ne uplne kazdy mu zavidi a ne uplne vsichni jsou rozmazleni (minimálně, že se to někdo snaží omezit) a také na to jeho vystupování v televizi. A ta část, která se týkala jeho slečny, tím jsem jen chtěl podotknout že- "vrána k vráně sedá" a je uplný rozdíl mezi tím že já zmiňuji, že znám jeho bývalou slečnu a mezi tím fanatyckým obdivováním filipa, když ho jen trochu znají. A navíc, kdybych se nezmínil o tom, že ji znám, tak by ste zase říkali že to nemám podležený atd :-) ... Prostě ve všem se vždy najde nějaká skulinka tudíž ten můj názor asi nebudete akceptovat... I když je pravda, že jsem to fakt tupě a vulgárně napsal... -
Re: Re: Re: Prosim Vás!!!
můžu se zeptat,co dělá pro naši republiku třeba takový Jesse McCartney?..nic..aa taky tady je
*3* -
Re: ČOŽÉÉÉ???
žádnou Zaharu ani ty ostatní cos vypsal/a neznám...Filipa zná myslím mknohem víc lidí..byl několikrát v televizi,píše se o něm v novinách...nevím,co bys ještě chtel/la..TUPÉ DÍTĚ *13* -
Re: Prosim Vás!!!
hej tak proc sem pises ,kdyz te to nezajima :-D..si promysli priste co vykladas.. -
Re: Drazí a Milovaní
Tak tenhle příspěvek mě trošku zarazil..
Tvrdíš,že nechápeš,proč sem každý píše ,když zná Filipa jen trošku(aby se vytáhl a vlezl mu někam?)..ale ty sám tady vypisuješ,jak znáš jeho holku a snažíš se tvrdit a přesvědčit nás,jak je Filip blbej a pitomej..protože on vlastně musí být blbej a pitomej,když má blbou holku ne?..Takže to je omyl..nemusí to tak být..může ,ale nemusí..
*3* -
vzpamatujte se lidi.
*1* Musim přiznat že když to tady čtu, je to docela zajímaví. Abych se přiznala Filipa Kratochvíla sem viděla asi jednou, a to v pořadu uvolněte se prosím. Po tom co to dávali sem se dívala na internet na nějaký informace o něm. Je pravda že na první pohled pusobí trochu jako frajer. No newim teda ale myslim že to zase uplnej idiot nebude. Třeba tady na těch fotkách je docela sympatickej. -nejvíc mě ale dostalo že je jenom vo dva dny mladší než já *1* -. No a myslim si že nikdo nemůže za svoje rodiče. Takže se smiřte s tim že to je zrovna von kdo se narodil Lucce Bílí *3* . No nic no tak to je asi všechno co sem chtěla napsat. *4* *1* -
filip
lidi já vám do toho nechci kecat,ale osobnost je ten o kom se píše, píše se o Filipovi???.... ANO, tak co tu řešíte. Ještě jedna připomínka, vy kteří tu píšete jekej je to idiot,debil,maminčin mazánek,rozmazlenej fracek atd., copak jste se s nim někdy setkali? Já ho znám cca. 4 roky a je fakt suprovej a hodnej kámoš.A to že se nekd v telce předvádí, tak to je snad pochopitelný, chtěla bych vidět kohokoilv z těch co tady o Fílovi píšete ty vulgární věci -
jen tak čistě pro zajímavost všechny tyhle dětičky tu jsou, tak a teď ty sklapneš tu tvojí hubu a pudeš kritizovat je jo...taky jsou slávný kvůli svejm rodičům a myslíš že se jich na to nekdo ptal jestli chtěj bejt slavný? Nikdo apsolutně nikdo... Kdybys totiž znala Filipa tak by ti ruce samy od sebe tohle nenapsali, to by radši upadli(moc bych ti to přála aby upadli) *16* -
jen tak čistě pro zajímavost všechny tyhle dětičky tu jsou, tak a teď ty sklapneš tu tvojí hubu a pudeš kritizovat je jo...taky jsou slávný kvůli svejm rodičům a myslíš že se jich na to nekdo ptal jestli chtěj bejt slavný? Nikdo apsolutně nikdo... Kdybys totiž znala Filipa tak by ti ruce sam od sebe tohle nenapsali, to by radši upadli(moc bych ti to přála aby upadli) *16* -
Re: hlupák , IQ - OOO
je vidět že ty do těch Nebušic patříš taky, jen závidíš že má mámu která si může dovolit skoro vše, myslim že o tvejch rodičích se to(podle toho co píšeš) říct nedá...Ty ho totiž neznáš, já jo a je to milej,hodnej,nerozmazlenej a hlavně velmi inteligentní kluk *1* -
Re: Re: Re: Re: ...TUPEČEK
hele ty ho snad znáš či co že o něm tohle??? Jestli ho znáš tak asi né moc dobře, protože já ho znám tak cca 4 roky a za ty 4 roky se ke mě nechoval nějak rozmazleně, horší je jestli ho neznáš, protože pak si ty ten nechutnej pičus co si o sobě myslí bůh ví co??!! *16* *5* *13* -
Re: Re: Re: Re: ...TUPEČEK
hele ty ho snad znáš či co že o něm tohle??? Jestli ho znáš tak asi né moc dobře, protože já ho znám tak cca 4 roky a za ty 4 roky se ke mě nechoval a nějak rozmazleně, horší je jestli ho neznáš, protože pak si ty ten nechutnej pičus co si o sobě myslí bůh ví co??!! *16* *5* *13*