-
..
to je fakt -
Re: Nechte ho na pokoji !
*14* Mě by to bevadilo kdyby mě někdo pořád fotil :-D *3* -
Re: Re: Re: hlupák , IQ - OOO
chlapce..ty tady budes nekomu vykladat o tom,aby zlepsil svoje chovani??..precti si dvakrat svuj prispevek a popremyslej o tom,jaky je to tvoje *13* -
Re: škola
a to neznamena ze je slavnej ty blbe? *13* *15* -
Re: Re: debil- nedebil, usetej - neusatej, vzdyt je to jeho vec
jezda fantomasi..nenapadlo te,ze ho taha sebou predevsim proo,ze je to jeji syn a ze ho am rada?? *7* -
Re: Anorektik
ty ses blbaa...az me z toho boli hlava..jak se kdo narodi,takovej je..jeste z neho delejte anorektika magori *15* *15* -
Re: Filip Kratochvíl-blb
fakt se ti zda,ze se ho snazi protlacit?..a nespadls z neceho ze ne..do uvolnete se prosim si kraus zve lidi sam..ne ze se tam prihlasis ty blbce..a chtela bych videt jak se vyjadrujes nazivo..kdyz ani pisemne ti to moc nejde *13* -
Re: Drazí a Milovaní
Jasný, já Filipa taky neznám a přijde mi hloupý účestnit se takovéhle diskuse o ničem..Ale na tohle jsem prostě musela odpovědet.
Píšeš,že Filipa neznáš,ale že znáš jeho holku. Myslím že to,že má hloupou holku nevypovídá o jeho inteligenci... A k tomu,že je rozmazlenej chci říct jen tohle: Docela ráda bych poznala někoho,kdo v dnešní době rozmazlenej není... *3* -
Re: ...
Z toho co píšeš ty by se dalo polemizovat kdo je abnormálně nenormální. A navíc většina lidí má na něj názor takovej, jak se představuje v televizi... Může si za to sám -
Nechte ho na pokoji !
Proč mu to děláte? Jo, tak jo přiznávám.Nemá tady co dělat, protože to jsou OSOBNOSTI, a né děti slavných. Ale nemusíte tady jakej to je smrad atd... Má to těžký *9* .... Vždycky si představte v situaci sebe ... Kdyby jste byly děti slavných, a ještě tak slavných jak je Lucka Bílá, tak by jste na tom byly stejně jak Filip. Von nemůže za to že ho ty trapný média všude pronásledujou, i na svý narozeninový párty. Nechte ho bejt, proč mu to děláte? Myslíte, že když si to přečte že mu to není líto ? *7* Jste jen banda smradlavejch a pořádně nevychovanej ubožáků. Co vy ´v tý hlavě vůbec máte ? *9* *7* -
Re: on a osobnost?
videls to snad na vlastni oci??..nekecej tady kraviny..kdybys mel aspon nazor..kterej je necim podlozenej..ale ty chudaku nemas nic *7* -
Re: nechapu
vypni si caps lock ty hnusny emo..a prestan se starat o zivot nejakyho pubertaka *5* -
Re: Kde to žijeme
pane boze...ty si di taky nekam...podivej se na svou mamu?..co ta te naucila..kritizovat mladyho kluka na servru..kdybys mu to mel rict do oci..zvlad bys to?..at reknes cokoliv ,vsadim se ze ne.. *9* -
Re: Re: !!!!!!
ty ses vazne smrad!...co to tady vykladas..ze je ciganka...hnusnej rasisto..nechapu jakto ze te jeste nezavreli...ubohost ,ubohost,ubohost...vic neumis nez jen kritizovat na nejakym posahanym servru?? *13* -
Re: Re: Kde to žijeme
vis ty co??..jestli chces nekoho kritizovat obrat se na svou matku!!...ze te tak blbe vychovala ty smrade *4* -
kohout
Hej lidi klid...je sice pravda ze neni uplne super vychovanej,ale jak asi kdyz je jeho mamka nejslavnejsi zpevacka ceske republiky?Nema na nej tolik casu jako ty vase mamy na vas..
a je tohle snad stranka kde jsou jen osobnosti,ktere se necim zaslouzily o chod dejin Čr?NENI
Je slavnej?..JE..takze tahle stranka MAA mit jeho profil.Je vazne az k placi jak mu tady vsichni zavidi...de to poznat..takze si dejte voraz a bezte kritizovat nekam,kde ty vase debilni kecy nekoho zajimaji...stoupam si za neho...je to normalni pubos,kterej ma tu smulu ze ma slavny rodice.. *8* *5* -
Re: Filip
Nevím co tady pořád řešíte. Jak asi každému došlo, Filipa moc lidí nezná, tak o něm nemůžete napsat, že je Dement. Já mám 13, stejně jako on, a neumím si představit, že by byla má máma nejznámější a nejlepší Zpěvačka v Česku. Je mi ho i vcelku líto. Trpí kvůli slávě a lidí, kteří mu ji závidí. Já mu přeju jen to, aby se dostal na jakou školu chce a ať se mu normálně daří. *4* -
Re: ČOŽÉÉÉ???
jj přesně tak a ještě tam dáme Vivienne a Knoxe,jsou to sice mimina,ale taky děcka slavných,ne? tak proč je sem nedat když už je tu i filípek,velmi slavný člověk.....čím se tak vyznamenal? svou slavnou maminkou? to teda fakt nwm *9* -
...
ste všichni retardi bo cc ?!...nechápu vám všem může bejt jeho život u prdele a to jesi je slavnej kuli matce bo ne...ste asi "abnormálně nenormální"...on je nejprovařenejší kluk...a jesi chcete kecat ty vaše sr***y tag mu to necpěte aspon na diskusi...mno jesli si myslíte žhe mu to nák vadí tag já myslim žhe ne...lidi ste normální ten vás má u prdele a je mu jedno jesi tady náký lůzři něco hemzaj...prostě a jednoduše ou shiiit...fuck you all bejbes -
Filip Kratochvil
Lidi hej tak kazdej na nej mate jinej nazor ne?..Dit ho treba ani osobne neznate treba neni tak hroznej..ja se tu enchi s nikym z vas hadat ale dit je fuk ze je na osobnostech treba Frenkie Jonas tu taky je a je to taky jenom brazr jonas brothers...Nema smysl se tu hadat a vyvracet si nazory.. *3* *3*