-
Re: Filípek je blb
Jen pro zoopakování zde:http://www.youtube.com/watch?v= AvvdlBr7Ti8 -
Re: Kde to žijeme
Super komentář jsi 1, přesně tak to je!!!!! -
Kde to žijeme
Ono ani tak nevadí, že je to hloupoučkej puberťáček. To jsou zákony přírody a všichni jsme si tím museli projít. Pozornému a uvážlivému divákovi však jistě neušlo, jak jej ta hloupá máma vychovává a k čemu jej vede. Mne by spíše zajímalo, jestli kromě těch trapných naučených frází už umí třeba zatlouct hřebík nebo kopnout do fotbalového balónu. A co na to říká jeho supermoudrý tatínek. -
Re: No comment
Zase jedna nadržená puberťačka... -
Filípek je blb
Nejsi ty náhodou, nějaká nadržená puberťačka na toho buze*rant*a? -
Filip Kratochvíl-blb
Ty se prvni nauč psát a potom piš na nějaké diskuze. Ježišmarja co bych tomu buz.í/čkovi měl závidět, vždyť on neumí vytvořit jednu souvislo větu, maminka ho protlačí tam, kde si její přitepl/en*ej mazánek zamane a bude z toho ciká*nsk*é duo. -
...
bych chtěla vidět vás dyby ste byli v televizi co by ste řikala vono to asi neni nic moc příjemnýho ... a žhe ste všicí ubohý socani a závidité mu za to vám nikdo nemůže ... ae co nákej retardovanejm looserum to tady asi nemá cenu vysvětlovat ... like you filípku ... si nejlepší :-* -
Filip Kratochvíl-blb
Filip Kratochvíl se v pořadu Uvolňete se prosím! Předvedl národu, jako opravdový nevzdělaný a rozmazlený fracek co jezdí na "dobrý dovolený" a bydlí v "krásným domě" Je to prostě člověk, kterého zase do showbusinesu protlačí maminka, nebo tatínek. Ale všichni ho obdivují jaký není úžasný, akorát má pár drobných vad, neumí se vyjadřovat jako člověk jeho věku, mozeček má asi moc malý, protože neví co říká. Takže Filipe Kratochvíle, běž se učit, aby ti ta blbost nezůstala. -
Re: Re: Re: Re: ...TUPEČEK
Já to nemůžu posoudit jelikož ho neznám,ale jestli se tím že je někdo rozmazlený myslí to že má majetek a dobrou školu tak to Filip rozmazlenej není,rozmazlenej je ten kdo si dělá co chce a je drzej a to Filip fakt není a řekla bych že je to pouze normál kluk v pohodě který se narodil slavné zpěvačce což se mohlo stát komukoli z nás no tak se to stalo jemu ale myslím že si tím nijak nemachruje a je to slušnej kluk *4* . -
osobnost je někdo kdo se narodí známým lidem????
bobek, je mi ho líto, nemá normální dětství ani život a ani za to nemůže...teď je u Krause a je to o ničem...chudák kluk... -
kontakt
ahoj lidi já by sem se chtela zeptat jestli nekdo z vas nema na filipa kontakt ja sem se narodila ve stejnych letech a chtela by sem si s nim dopisovat.prosim poslete to na:baska336@seznam.cz:dekuji a prosim nepiste o nem ze je to debil a takovy veci kdyz ho neznate *3* -
myslím že je to fajn kluk...
hele já neznám filipa skoro vůbec ale zdá se mi být v pohodě a nevím co tu dělaj lidi ,kteřý ho buzerujeou a slepě mu záviděj!tohle je stránka pro jeho fanoušky né pro dementy,kteřý ho nesnášej a píšou tady nesmysly.já ho sice neznám ale určite si nezaslouží aby ho někdo takhle pomlouval!!!nechápu proč sem píšete když ho nemáte rádi.sem zvědavá jak by vám bylo kdyby o vás pořád někdo psal samé lži,když už o něm chcete něco psát tak si to nejdřív ověřte vy blbci!!!všichni co se s ním znáte tak budte rádi že máte takovýho skělýho člověka při sobě protože jiný takové štěstí nemaj!!!!! *4* -
NWM
Je tady sice hodně lidi co ho nemaj radi ale aji hodně co ho milujou tak sem přidala par fotek... -
Divnej
Zdar ja vim ze ho neznam osobne mozna mu zavidim tu anglinu a to ze se furt nekde muze ukazovat a fotit atd...ja si ale myslim ze aj za tu anglinu muze vddecit svym rodicum kteri ho berou do ameriky atd..my si to dovolit nemuzem ja byl treba jen v anglii ale stvou me ty jeho kecy o tom jak umi basebal a ze je slavnej a ze chce byt herec atd...on neni slavnej diky tomu ze neco umi ale diky tomu ze jeho mama a tata neco umijou tak nvm co tady valite ze je uzasnej!!!to je to co me sere ze je to takhle nespravedlivy ja taky ci bejt herec ale nemam skoro zadnou sanci ze se k to mu dostranu a on ma ale nic pro to nedela a doufam ze si to precte a uvedomi si jaky ma stesti a zacne konecne neco delat zdr jenom toot sem vam chtel rict -
Re: škola
hej vole on je milej a je cccccoooooooooooooooooooooll takze ho napomlouvej *16* *16* *16* *16* *16* *16* *13* *13* *13* -
Re: hlupák , IQ - OOO
Drz picu jen mu zavidis ani ho neznas -
Re: ...
no bože,to je sladký jak jitrocelovej sirup... *9* -
Anorektik
Hej lidi vždych je jak vyžle aaa ty jeho ruky XD samý kosti anorexie *8* -
No comment
O Co Vám Jde? To Mu Tak Závidíte? a Vůbec, Proč Sem Chodíte, Když na Něj Akorát Nadáváte? *13* *7* Člověku Se Nad Tim Nad Tim Zastavuje Mysl_ Náhodou, Je Docela Sympatickej... *3* -
Re: ***
Přestě tak to vidím i já. Přesně moje slova. *3*