Přejít na výpis diskuzí

Filip Kratochvíl

OSOBNOST 29.1.2008 
202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hm...

No tag určitě si pár lidí bude myslet že kecám no ale to je jedno! Kdo ho tu zná osobně? Já teda jo!! A moje pozadí taky! Normálka mě a kámošku plácal přez zadek na jednom kroužku! A souhlasim se sim! Nchp co tady dělá není vůbec zajímavej ej upe normální měl chodit k nám na školu a prostě neni nic extra! *9*
    • Re: hm...

Správně Sáro, není nic extra a není to slavná osobnost ...má jen jednu věc: je synem Lucie Bílé...ale jinak je to mentál !
  • Hrál ve filmu V peřině tak to doplnte
  • !!!!!!!

RE: Jako nechi ho nijak pomlouvat nejsem drbna a ani nechi náražet na jeho vzhled, protože každej je najěkej a za to nemůže. Ale myslím, že to tady ty děcka přehánijou s tím jak o něm pořád povídají jak je dobrej a tak a pak to vypadá, že oni se jak kdyby ním vychloubají, že ho znají a nebo ho chtějí jen chránit i to je dobře ( protže já ho neznám a ani asi nepoznám) a tak ho nechci ani nijak soudit ( to je jen jestli by ste zas naráželi ze závidím a tak)

Dyžtak ho pozdravujte :-D
  • Wowko 4ever

Jste trapní nadávate těm co znaj Filipa protože jen zavidíte.Já ho teda neznám *13* .A nevim proč mu řikáte ušatec vy taky možná nevypadáte zrovna taky nejlíp. *16*
  • chdidla

Ten kluk libal mymu 7 bratrancovi trikrat chodidla heboulinky, bratrankovi se o libilo ale stejne me to prekvapilo, kdyz mi ty fotky ukazoval v telefonu.
    Fotky muzu poslat, jak mu liba filip nozicky.
    abaja@sms.cz
  • fidlerka

udaje

nemá tady někdo na něj číslo/skype/icq bo meil *3* *14* *14*
  • Anorektik

Hej lidi vždych je jak vyžle aaa ty jeho ruky XD samý kosti anorexie *8*
    • Re: Anorektik

ty ses blbaa...az me z toho boli hlava..jak se kdo narodi,takovej je..jeste z neho delejte anorektika magori *15* *15*
  • Filip ty si fantasticky :) Mám ťa moc ráda ! :) Som tvoja a tvojej mamči fanynka ! :) Mám vás moc ráda ! <3 :*
  • Divnej

Zdar ja vim ze ho neznam osobne mozna mu zavidim tu anglinu a to ze se furt nekde muze ukazovat a fotit atd...ja si ale myslim ze aj za tu anglinu muze vddecit svym rodicum kteri ho berou do ameriky atd..my si to dovolit nemuzem ja byl treba jen v anglii ale stvou me ty jeho kecy o tom jak umi basebal a ze je slavnej a ze chce byt herec atd...on neni slavnej diky tomu ze neco umi ale diky tomu ze jeho mama a tata neco umijou tak nvm co tady valite ze je uzasnej!!!to je to co me sere ze je to takhle nespravedlivy ja taky ci bejt herec ale nemam skoro zadnou sanci ze se k to mu dostranu a on ma ale nic pro to nedela a doufam ze si to precte a uvedomi si jaky ma stesti a zacne konecne neco delat zdr jenom toot sem vam chtel rict
  • kontakt

ahoj lidi já by sem se chtela zeptat jestli nekdo z vas nema na filipa kontakt ja sem se narodila ve stejnych letech a chtela by sem si s nim dopisovat.prosim poslete to na:baska336@seznam.cz:dekuji a prosim nepiste o nem ze je to debil a takovy veci kdyz ho neznate *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit