-
Kudrnato vs. rovne vlasy
Ktere se Vám holky libi vic? Kudrane? Nebo vyzehlene(rovne)? -
-
Re: Kudrnato vs. rovne vlasy
je nadhernej a spis mu slusi rovne vlasy,jsem asi jedina z mojich kamosu co si to mysli,je sexy moc opravdu je aspon lepsi nez bieber neee?ten by mel premeslet o jinem vzhledu -
Re: Kudrnato vs. rovne vlasy
Kudrnatej.. -
-
Re: Re: Kudrnato vs. rovne vlasy
vostříhanej na krátko!!! *15*
-
-
-
Osobnost???????
Filipe ty jsi osobnost?Od kdy a co jsi dokázal?Vždyt pořád čtu jak nesmíš ven, jenom s maminkou za ručičku ,jakej jsi maminčin chlapeček apod.A nebo se považuješ za osobnost proto, že jsi mamánek?No fíha!! -
-
Re: Osobnost???????
Ajo ale fakt co tu ten Filip dělá?Tady snad mají být slavní ne?? -
-
Re: Re: Osobnost???????
Tak asi ho sem dala Lucka nebo nějaká Fanynka nebo on sám. mě je taky divný že je v osobnostech ale komu to vadí tak sem nemusí chodit.
-
-
-
O Filipovi
pořád dokola v tv zní: Ty si moje máma. A to že studuje na anglické škole, mu uplně zkazilo češtinu, já neříkám teď je dobré umnět dobře anglicky, ale co Paní Bílá, nezničila jste mu češtinu....? -
filip
no mne se takovy 50kg decko zrovna nelibi...vypada jako z koncentraku :D a na ty fotce s tema brejlema mi pripomina myho 80letyho pradedu ten je taky takovej vyzablej a brejlatej a nosi hrozny svetry *1* *1* -
:D:D:D
Božé, takový kuře a o dva dny starší než já? :D No, musím ale uznat, že rovný vlasy mu sluší :D:D:D -
Vše Nej
Všecko nejlepčíí.. :)) -
Filí!!!!! Moc Vám (tobě a Karolince) fandím! Vypadáte spolu krásně! Ona je vážně roztomilá a určitě i strašně hodná!!!! Ať Vám to drží co nejdéle ikdyž to asi nemáte snadný...třeba se jednou dočkáme krásné blonďaté nevěsty a kudrnatého ženicha ;) s Láskou Simča
-
-
filip
filip je fajn kámoš tak ho tu nemusíte pomlouvat!!!!!! *5* -
-
Re: Wera
Aha, Wera je asi kamarádka z pomocné školy, že Filípečku ? *15* *15* *15*
-
-
Každy je nějaky
Každy je přece nějaky a není se třeba posmivat -
Kretén, celej po Bílý
Co to má znamenat ? Tenhle pitomej ušatej protekční kreténeček na osobnostech ? -
-
Re: Kretén, celej po Bílý
Hlavně že ty jsi tak skvělá!!! Nejsi víc než pitomoučká závistivá kravička *15*
-