-
vše nej k narozeninám *14*
-
Kde to žijeme
Ono ani tak nevadí, že je to hloupoučkej puberťáček. To jsou zákony přírody a všichni jsme si tím museli projít. Pozornému a uvážlivému divákovi však jistě neušlo, jak jej ta hloupá máma vychovává a k čemu jej vede. Mne by spíše zajímalo, jestli kromě těch trapných naučených frází už umí třeba zatlouct hřebík nebo kopnout do fotbalového balónu. A co na to říká jeho supermoudrý tatínek. -
-
Re: Kde to žijeme
pane boze...ty si di taky nekam...podivej se na svou mamu?..co ta te naucila..kritizovat mladyho kluka na servru..kdybys mu to mel rict do oci..zvlad bys to?..at reknes cokoliv ,vsadim se ze ne.. *9* -
VSECHNO NEJLEPSI FILDO
VSECHNO NEJLEPSI K NAROZKAM *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
kohout
Hej lidi klid...je sice pravda ze neni uplne super vychovanej,ale jak asi kdyz je jeho mamka nejslavnejsi zpevacka ceske republiky?Nema na nej tolik casu jako ty vase mamy na vas..
a je tohle snad stranka kde jsou jen osobnosti,ktere se necim zaslouzily o chod dejin Čr?NENI
Je slavnej?..JE..takze tahle stranka MAA mit jeho profil.Je vazne az k placi jak mu tady vsichni zavidi...de to poznat..takze si dejte voraz a bezte kritizovat nekam,kde ty vase debilni kecy nekoho zajimaji...stoupam si za neho...je to normalni pubos,kterej ma tu smulu ze ma slavny rodice.. *8* *5*
-
-
Jo, přesně tak, jen a jen souhlasím! *1* -
-
Re: Re: Kde to žijeme
Nevím jak vy, ale já být Filipem a přečíst si některé ze starších komentářů, asi mi to bude hodně líto... *9*
-
-
Ano, "pozorný" super příspěvek opravdu to tak je, líp bych to sám nenapsal, bomba. Ten malý potěp ani neví co jsou to zákony přírody. Ale napsal jsi to prostě úžasně. *15* -
-
Re: Re: Kde to žijeme
vis ty co??..jestli chces nekoho kritizovat obrat se na svou matku!!...ze te tak blbe vychovala ty smrade *4*
-
-
Super komentář jsi 1, přesně tak to je!!!!!
-
-
Peťuška
JSOU TU MILIONY KOMENTU.. ALE KAZDY MA SVÍM SPUSOBEM PRADVU, I NE .. FAKT JE ZE ON SI NEVYBÍRAL DO JAKE RODINY SE NARODÍ, TAKY FAKT ZE JE DOST SEXY... ALE VEČINA ZNAS HO OSOBNE NEZNAME .. TAK NEMUZEME SOUDIT JESTLI JE ROZMAZLENEJ NEBO NE.. ALE I TAK SI MYSLIM ZE NA WWW.OSOBNOSTI.CZ ,,, NEMA CO DĚLAT ;) ... I KDYZ HO MAM RADA, TAK NA TUTO STRANKU PROSTE NEPATŘÍ ... :) ale tak co .. my ho stadyma stejne nedostaneme :D fotky ma pekne :D:D .. tak at si tu klidne je ;) no ne? *4* -
debil- nedebil, usetej - neusatej, vzdyt je to jeho vec
Já mu teda závidím a to moc,ale ne jeho mamku nebo prachy ale to, že čte knížky v angličtině to bych taky chtěla umět... no to se tak nekdo ma...a posmivat se mu ze je usatej nebo blbej to je jedna z nejpitomejšich veci co jsou.....myslim si ze on takovej neni...a ikdyby tak on za to nemuze a take ho obdivuji jak se hned umi prijemne postvit ke kazde a to i zcela necekane situaci...... a vy co mu i lucce tady nadavate tak si to pekne srovnejte v hlave......... umite snad vy neco lip ??? jste v necem nejlepsi NE tak ho nechte v klidu zit a neserte se mu do zivota jak vam by se libilo byt stredem posmesku a nedavek?? -
-
Re: debil- nedebil, usetej - neusatej, vzdyt je to jeho vec
Máš v jedné věci pravdu, není slušné někoho pomlouvat nebo mu snad nadávat, ale každej umí nějakou věc nejlíp a jak ses ptala jestli by se nám líbilo, být středem
posměšku a nadávek tak odpověď je samozřejmně ne, ale proč je ta Bílá tak blbá a tahá ho všude kde je ona ( do televize) apod. pak může očekávat, že novináři budou o něm psát, i když není o čem když nic nějak neumí o nic se nezasloužil, ale my mladí nebo i menší kluci nebo holky mu napíšou nebo sdělí svůj názor na něj a je fakt, že je to mentál a chová se jako pitomec ... není televize místo pro něj ! S pozdravem Fantomas. -
-
Re: Re: debil- nedebil, usetej - neusatej, vzdyt je to jeho vec
jezda fantomasi..nenapadlo te,ze ho taha sebou predevsim proo,ze je to jeji syn a ze ho am rada?? *7*
-
-
-
nwm
No já teda něco umím dobře a s tím si klidně můžu chlubit hraju hodně dobře na klavír a vyhrávám soutěže, umím dobře hrát basebol a hodně dobře recituji ve škole mám samé jedničky a tak mám velké ambice na školu ! Chodím na základní školu a vůbec mi neva, že nečtu knížky v AJ, protože mluvím plynule německy a je mi to jedno zda mi rodiče zaplatí soukromou školu na anglič. . Kdyby byla Lucie Bílá švadlenou tak by asi tolik peněz neměli a Filip byl byl jako ostatní na základní škole atd........ ale anglicky školy k čemu jsou to sou buď jen soukormé (pro ty co si to mohou dovolit) a zaplatí velké školné a dítě jim vezmou klidně i do průměru 1.6 :-D a ani bych nikdy nechtěla chodit do anglické školy . Prosazuji český jazyk a nevím na co by mě byla angličtina :-D jako vím, že se s ní v cizině domluvím, ale sem radši kydž umím něco co jinej svět neumí čím mluví malá polovina lidí a že je čeština sama o sobě těžšký jazyk než angličtina !!! *13* -
je moc hezkej po mamince *14* *14* *14* a ta fotka jak je malej *14* je užasná *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Filip Kratochvil
Lidi hej tak kazdej na nej mate jinej nazor ne?..Dit ho treba ani osobne neznate treba neni tak hroznej..ja se tu enchi s nikym z vas hadat ale dit je fuk ze je na osobnostech treba Frenkie Jonas tu taky je a je to taky jenom brazr jonas brothers...Nema smysl se tu hadat a vyvracet si nazory.. *3* *3* -
Co dělá mezi osobnosmi
Může my někdo vyslětlit proč tam to protekční děcko je? Chová se jako by byl majitel světa přitom ještě nic neudělal , kromě toho že se narodil paní zpěvačce. -
-
nauč se psát správně česky a potom tu nadávaej chytráku
-
-
Nechapu jak muzete psat o nekom jako je Lucka Bílá takove věcy.....ja jí videla včera na vystoupení v Havířove a nikdo nedokaze byt tak energicky a koncertumilovny jako ona....pravda....neznam ji osobne...ale vy taky ne!....A její syn??Tak mu tady nekdo zalozi profil no a?Toto je misto pro známe lidi....a co?..Tak ma jiny usi nez vy(to pisete vy, me prijdou normalni chtela bych videt ty vase)..NIKDO NENI DOKONALY...ani ja ne, ani vy...Zkuste se vzit do jeho role...psaly by ste tyhlety urazky o sobe?...Tohle je vzkaz pro vsechny tady ty urazkotrefene lidi!Vsechny ostatni fajn lidi zdravím *3* -
-
Re: ***
Přestě tak to vidím i já. Přesně moje slova. *3*
-
-
škola
Hej lidi si o sobě myslím jak je slavenj !:-D i když je jen syn slavné osobnosti -
-
Re: škola
a to neznamena ze je slavnej ty blbe? *13* *15* -
Re: škola
hej vole on je milej a je cccccoooooooooooooooooooooll takze ho napomlouvej *16* *16* *16* *16* *16* *16* *13* *13* *13*
-