-
nechapu
NECHAPU PROC HO SEM VUBEC DAVATE KDYZ TO NENI ZADNA CELEBRITA JAKO NIC PROTI NEMU AE NECHAPU FAKT ZE NE. -
-
Re: nechapu
vypni si caps lock ty hnusny emo..a prestan se starat o zivot nejakyho pubertaka *5* -
Seberte se!
Asi tak..on a celebrita?Ho chci vidět až bude dospělej,to bude něco jako Paris Hilton..on sám howno,rodiče všechno!Holky seberte se,možná je trochu hezkej,ale je to totální retard!Když se kolikrát podíváte do bedny..jak von de a drží se za ručičku s maminkou,pak jí dá pusinku,ty si moje maminka,mucq..to vypadá jak dyby s ní chrápal..chce se mi blejt když ho vidim-ostuda lidský rasy *8* OMG du vodtud! *9*
-
-
nechte to být!!
Znáte ho? Provedl Vám snad něco? Nechte ho být nemůže zato,že je syn Lucky,on si svoji rodinu nevybíral,narodil se do rodiny,která mu byla udělena a už je to tak..Není to žádný rozmazlený fracek,ani nic podobného,náhodou naopak je to sympatický,kamarádský jako každý normální kluk,který je v pubertě!=o) Ačkoli se vyjímá ostatním,tak on za to nemůže,takže se do něj laskavě všichni neserte a nechte ho napokoji!!Chtěla bych vidět co byste dělaly vy na jeho místě!! Mt Filí(nevšímej si jich jsou hloupí) *4* *3* -
-
Re: nechte to být!!
Jo mas pravdu...Filip je vazne bezva kluk...nikomu nic spatnyho neudelal...ja ho znam moc dobre a vubec neni rozmazlenej...umi se zasmat sam sobe...je snim sranda...to prece neznamena kdyz je syn slavny zpevacky ze je namyslenej a rozmazlenej ne? *3* -
Re: nechte to být!!
Jo, bohuzel ho znam. Mozna vypada sympaticky ale to je asi tak vsechno. Chodim na stejnou skolu jako on a je rozmazlenej! Nezastavej se ho kdyz ho neznas a nevis ani jakej je ! *10*
-
-
Slavík 2009
Na Slavíkovi mu to slušelo *4*
Klukovi jednomu *15* *14* -
-
Re: Slavík 2009
Píčus -
-
Re: Re: Slavík 2009
to má na hlavě hovna nebo seno!
-
-
-
Narozeniny
Vše nejlepší k tvým 15 narozkám,hodně štěstí,zdraví,lásky a spokojenosti do dlaších let..!!! *14* -
Znám Filipa !!
Já Filipa znám a vím že rozmazlenej vůbec není je moc hodnej ale ukřičenej !!!:D Lucie je taky moc milá a hodná !! :D -
Znám Filipa !!
Já Filipa znám a vím že rozmazlenej vůbec není je moc hodnej ale ukřičenej !!!:D -
No comment
O Co Vám Jde? To Mu Tak Závidíte? a Vůbec, Proč Sem Chodíte, Když na Něj Akorát Nadáváte? *13* *7* Člověku Se Nad Tim Nad Tim Zastavuje Mysl_ Náhodou, Je Docela Sympatickej... *3* -
-
Re: No comment
Zase jedna nadržená puberťačka...
-
-
honič
myslíte že si tenhleten klučina honí ?? *1* *1* *1* *1* -
osobnost je někdo kdo se narodí známým lidem????
bobek, je mi ho líto, nemá normální dětství ani život a ani za to nemůže...teď je u Krause a je to o ničem...chudák kluk... -
-
Re: osobnost je někdo kdo se narodí známým lidem????
ale velky hovno, kdyby chtel tak se v ty televizi nepromenaduje jak nejaka balerina. mnoho osobnosti ma deti a necpou je do tv pac to ty deti asi nechtej *5* a sam rika ze chce byt slavnej tak at to to ma s plnou paradou kdyz je pouze protekční dítě
-
-
OMG !!! todle ze je celebrita?? smazat !!!takovyhle deticky miluju,nikdo tu na vas není zvedavej!