Přejít na výpis diskuzí

Filip Kratochvíl

OSOBNOST 29.1.2008 
202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wauworld
    Hlavně ať už se nesměje.....vypadá u toho....hrozně...
  • filip

lidi já vám do toho nechci kecat,ale osobnost je ten o kom se píše, píše se o Filipovi???.... ANO, tak co tu řešíte. Ještě jedna připomínka, vy kteří tu píšete jekej je to idiot,debil,maminčin mazánek,rozmazlenej fracek atd., copak jste se s nim někdy setkali? Já ho znám cca. 4 roky a je fakt suprovej a hodnej kámoš.A to že se nekd v telce předvádí, tak to je snad pochopitelný, chtěla bych vidět kohokoilv z těch co tady o Fílovi píšete ty vulgární věci
    • Re: filip

Souhlasím..i když Filipa neznám a asi nikdy nebudu mít příležitost ho ani vidět, tak si myslím, že bych chtěla vidět každého, který mu tak nedáváte, jak byste se chovali vy!! protože si (alespoň myslím), že to není vůbec jednoduché....
  • Tak ať si tu je nebo ne, mě je to jedno :)) vy s tím také nic nezmůžete :)) co se týče rovných vlasů, tak mě se na něj líbí víc jeho přirozené. Jinak já Filipa moc dobře znám. Namyšlený vůbec není. Je to obyčejný kluk. Snad i jediný normální kterého znám. Nepije, nefetuje. :)) Teďka je momentálně ve vztahu s Karolínou Isabellou Salátovou. Hondě to mezi nima jiskří!Ale je to terpve jeho druhá láska. :)) Moc dlouho jim to spolu nevydrží. Jde jí jen o to se zviditelnit! Dříve zpívala v Bambiny Praga. I když není zrovna z moc boháte rodiny, tak jí jde o to se zviditelnit. Nevím jestli si to ona uvědomuje, ale ten peroxid jí leze na mozek! Je ošklivá, jeho bývalá přítelkyně byla hezčí a podle mého názoru se k němu hodila líp . Promiň Filí, ale je to tak !!! *6* *10* Dávám Vám maximálně 3 měsíce!!! Než jí koupíš drahej dárek k Vánocům, Ona čeká jen aby se k tobě pak mohla nastěhovat!! Filí, najdi si někoho staršího,rozumnějšího!!!! Ta by k tobě šla líp. A né tahle peroxidka. Má akorát v hlavě vymeteno.
    • Škoda,takový inteligent si zaslouží něco lepšího,je to opravdu fešák... *10* *10*
    • jj je to on. Hnedka si te jdu pridat. :)
      • Děkuju :)
    • Napsala jsi to hezky :). Chci se tě zeptat, jestli jsi tu Karolínu poznala nebo si to myslíš podle Filipa. :) Děkuju za odpověď :)
      • jojo znám moc dobře,je to strašná pipka, nwm proč nezůstal s tou předtim. Ta měla alespoň něco v mozku!!Ale tak snad je to jen otázka času, kdy otevře oči! Jemu se líbí starší holky a má pravdu! Ptž tyhle náctky jdou jen po slávě!
        • wauworld
          jste tak naivní !! Filípek je někdo a jen tak s někým chodit nebude ! *1*
          • Ahoooj,hele ty ho znáš a neznáš i jeho přítelkyni?
          • Ty ho znáš, že o něm takhle píšeš?????????
        • Děkuju za odpověď :). Jen jsem se ptala, protože mě se moc líbí, ale asi mám smůlu, když říkáš, že je na starší. Mě je totiž 14. Ale rozhodně netoužím po slávě. A ještě jednou děkuju :)
          • zkus si ho přidat na facebooku, přidává si všechny. fešák to je :)) jdi do něj !!! držim palce !!!
            • Promiň, jestli tě už otravuju, ale možná jsem ho na facebooku našla. Tedy pokud má v informacích british international school, Prague a fotku s iniciály F.K .Jen bych chtěla vědět, jestli to je on. Předem Ti děkuju.
            • Napadlo mě, že bych si tě mohla přidat na facebooku nebo ty mě. Já bych ho u tebe v přátelích našla. Můj favebook je Dana Novotná. Na fotce mám hnědé vlasy a fialové tílko. Ale je to na tobě.
            • Už jsem ho tam hledala, ale nenašla. Nemohla by si mi prosím popsat jeho fotku nebo jak tam je? A moc děkuju za podporu :)
  • no tý jo, pamatuju si, když se narodil, strašně to letí.....
  • Taky nechápu,co tu dělá...Jeho přítelkyně aspon na sobě pracuje a něčeho se snaží dosáhnout. Prý tedko dostala nějakou roli a potkávám jí,když chodí zpívat ke Klezlovi jako já :) moc milá holčina :)
    http://www.osobnosti.cz/karolina-isabella-salatova.php
    • Neurážej je a nehraj tady primadonu
  • ..

Me filip prijde hodne simpaticky , ikdyz jsem ho v zivote nevidela ...jen ja fotkach a v telce xD ... tak musim rict ze je vazne pekny a to ze jeho mamka je lucie bila ..no a co?? Rodinu si clovek nevybere, tak tady nepiste jaky je to ..... atd.. podle me Lucie by nechtela za sveho syna nejakeho debila aby si delala ostudu
  • lindanwm

:P

Hele jako nechte Filipa bejt já ho znám osobně a je moc milej,hodnej a neni vůbec namyšlenej!Nechci se tu s nikym hádat, ale jen sem vám to chtěla říct *13*
    • ahoj chtěla bych se tě zeptat, ty se s ním znáš? Jak dlouho si myslíš že jim to teďka dlouho spolu vydrží?
    • Na koho tu nenarazim ;D Moc milej a hodnej po mamce *4* Ale nikomu jeho názor neberu .. Jen mě mrzí, že soudíte člověka, kterýho neznáte .. *7*
  • No a co? Vždyť je to syn nejlepší české zpěvačky Lucie Bílé, a je to hezkej, milej a výjimečnej super kluk
  • zdeno a co si ty kdys on je rozmazleny no ty sy asi miss 2014 ze,ty byses mela stydet vis on ma mamu lucii bilou a ty mu jen zavidis on sice neni slavny ale je to syn lucie takze nez budes chtit neco napsat tak si to po sobe precti mala rada do zivota zdeno *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • NWM

Je tady sice hodně lidi co ho nemaj radi ale aji hodně co ho milujou tak sem přidala par fotek...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit