-
ubožák
Pane Renči, vy prostě dál zůstanete tím ubohým protekčním frackem, kterému věčně někdo zametal cestičku a vyjma několika skandálů, se domnívám, že nejste ničím zajímavý.Pokud by jste byl schopen si něco přečíst o depresi, možná by vaše výlevy v médiích nebyly tak hloupé a ubohé-i když o vašem intlektu a morálce vážně pochybuji. Vendula Svobodová, ať je jakákoliv, je velmi silná osobnost, která musela překonat smrt malé dcery-ta si ,mimochodem, svou smrt dobrovolně nevybrala, ale takové věci vy zřejmě nemůžete pochopit, protože jste bezcitný a sebestředný člověk, který má rád jen sám sebe. Nikdo nemá právo soudit a vy, vy už vůbec ne. Jste strašný ubožák. -
Kde je slušnost a úcta?
Pane Renči, jste chudák. Tím, že jste se vecpal do první řadě na pohřbu a nevstal a nevzdal úctu panu Svobodovi stejně, jako ostatní, jste se z člověka degradoval na primitiva. Je mi vás upřímně líto, ale na vás taky dojde! -
Ach jo
Pane Renči,
jako dítko jste byl rozmazlený a nevychovaný fracek. Bohužel se to léty nespravilo, jen rapidně zhoršilo. Vrchol všeho bylo Vaše jednání na pohřbu Pana Karla Svobody. Slušný člověk se necpe tam, kam nepatří. A Vy jste opravdu neměl nejmenší právo sedět vpředu a neslušně přehlížet pozůstalé. Co jste chtěl dokázet tímto jednáním? Že nikdy nevyrostete z klackovství, z toho období, kdy si mnozí mladí myslí, že vše můžou, že svět je jen pro ně a všichni na ně čekají? Zase nic tak převratného jste nedokázal. a pokud dokážete, takovým jednáním si to pokazíte. Víte, mezi těmi, kdo se přišel s panem Svobodou byli i lidé s berlemi, a ty ani nenapadlo si sednout do první řady. Normálně nepřeji lidem nic zlého, ale Vám se nic dobrého přát nedá. -
Re: Re: A ostatní
Kdo vlka začal bít je vinen, kdo se přidá ... ten je nevinný. Ach jo, žijeme ve 21. století. -
Pro Renče!
Milý Filipe!
1. Zameť si před svým prahem!!!!!!!
2. Nepleť se do cizích záležitostí!!!!!
3. Ochranka Tě z pohřbu měla ihned vyvést!!!!!!!!!
*16* -
svině
Podle mne se chce Renč jen zviditelnit. Pro žádného sebevraha není omluva. A hledat, co bylo příčinou, není moc dobré. Ať to bylo cokoliv, vše se dá přece vyřešit. Doufám, že se Renčovi rozsvítí a omluví se. Ale třeba na něj též dojde. Aneb jak se říká, na každou svini se vaří voda...:) -
Re: A ostatní
neodsutuju Renče proto jaký je..ve svém životě!!!Odsuzuju Renče proto jak manipuluje se životy jiných -
Re: A ostatní
Odsuzuju hlavně Renče, ty co se přidali tak ty méně -
Hnus
Renči, jak můžeš bejt tak zlej, a hnusnej. Tohle si Vendula nezaslouží a nevim kde zrovna Vy berete to právo někoho soudit. Zrovna Vy. Ještě by mě zajímalo, jak ste si mohl sednou mezi rodinu do první řady, když ste s panem Svobodou rodinou nebyl!!! Určitě kdyby věděl jak se k Vendule chováte, tak by s vámi zamet. Dyt tohle je chování hulváta a nevzdělanýho člověka. Co Vás opravdunej k tomu že řeknete že ani nepodáte ruku ke kondolenci, taky ste to neudělaL. Sáhněte si sám sobě do svědomí, jestli na těch depresích co pan Svoboda měl nemáte, taky podíl, jestli šibeniční termín Golema, deprese akorát nezhoršili. NEMÁTE PRÁVO SE TAKHLE CHOVAT a pokud se chcete takhle chovat, tak se taqk chovejte, ale ke svý vlastní rodině, protože obviňovat ostatní že můžou za někoho smrt a že hrajou dobrý divadlo, na to fakt právo nemáte!!! -
A ostatní
Co říkáte na ostatní umělce, kteří stojí na straně Renče??? Také je odsuzujete... -
Hnus
Renči, je mi z tebe zle.. ty jsi ten poslední, kdo má co mluvit.. k vlastní dceři jsi se neznal a teď si hraješ na tatínka.. a to co jsi napsal Vendule, je normální ubohost.. -
Osobní výpověď - deprese
Pane Renči,
v první chvíli, pokud by jste byl nablízku, tak bych Vám za ta slova v SMS pro V.S. vynadala.
Dnes s odstupem si myslím, že to doufám byla jen Vaše zkratovitá reakce.Podotýkám DOUFÁM. Ale i tak si myslím, že něco cítíte špatně - mozek může mít spoustu myšlenek a výčitek co ten či onen udělal špatně. Proč jste zvolil tuhle krutou formu nechápu.
Prožila - prožívám manželství s depresivním člověkem. Když byl můj muž poprvé depresivní nato¨lik, že musel být hospitalizován, vrátil se mi v mysli celý uplynulý rok a zjistila jsem ano s ním bylo něco v nepořádku. Žádný význam nemoci, jsem tomu stavu nepřikládala.Myslela jsem, že jsem špatně zvolila manžela...
Dnes mám přehled, dnes už vím, kdy přinutit muže navštívit odborníka( je to cca 1x za 5 let - v mezidobí je naprostý klid a nejsou potřeba farmaka)
Ale poprvé byla hrůza.
Říkala jsem si co tomu řeknou naši kamarádi, ale od té doby vím, že jsou to přátelé nejen kamarádi. Podržely mne i muže.Dnes se tomu i zasmějeme společně.
Pane Renči, chtěla jsem tím dát najevo, že paní Svobodová potřebovala podržet - sama má nyní duši nemocnou. Vy jste se projevil jako "rádoby_kamarád".
Zasloužila by si vaši veřejnou omluvu - to vykonáte, pokud platí má doměnka, kterou jsem napsala výše. Pakliže přetrvává Vaše myšlenka u SMS tak je mi Vás líto - máte rád jen sám sebe.
Přehodnoťte to. -
zklamání
Pane Renči!Vždycky jsem si vás vážila ä nadále vážím jako skvělého režiséra.Působíte na mě dobrým dojmem,ale to co jste předvedl v situaci smrti Karla Svobody je neslučitelné s lidskostí.I kdyby byla paní Svobodová sebevětší potvora, měla miliony milenců a vzala si Karla jen pro peníze..tak nemáte právo ji jakoli osočovat z jeho smrti!Ona nebyla ta co mu podržela pistoli u hlavy a nezmáčla spoustˇ.Zdraví člověk se kvůli nevěře partnera nezabije.To udělá jen slaboch!nebo nemocný člověk!Vy takzvaní přátelé..je mi špatně z toho jak všicjni mluví o tom jaký to byl kamarád..v tom vašem stříbrném světě si NIKDO z těch rádoby kamarádů ani nevšiml,že má nějaký problém.NIKOMU se nesvěřil..a to vypovídá o tom jací jste asi přátelé. *9* -
ať hodí kamenem kdo je bez viny
Pane Renči, Vy jste neměl dost odvahy vzít si matku svého dítěte. Až prožijete 10 let v monogamním manželství, pak můžete kritizovat druhé! Eva -
Přesněji bych to nenapsala
Vážený pane Renči, plně s obsahem Vaší sms souhlasím. Člověk tak zmožený žalem, jak paní Svobodová dává světu médií na obdiv, by neměl potřebu této veřejné prezentace. -
Re: že by to byl Renč?
Já neříkám, že všechno vím! Jen si sám kladu otázky ... na které si nedovedu odpovědět ... ať si každý přemýšlí po svém. -
Špína
Nevím kde se ve vás pane Renči bere ta drzost osočovat někoho, že zavinil smrt. Byla to věc mezi dvěma lidmi a pokud by jste někdy žil v manželství déle než xx let tak byste pochopil co to je. Jednou i vy budete stát někde, kde se budete zodpovídat za své činy a mezi jeden ze 7 smrtelných hříchů je odsuzovat někoho druhého. A tak vám odpouštím a přeji aby i vám se dostalo stejného. *4* -
vzkaz
Renči jsi jen lidská atrapa, chtěl si se zviditelnit, tak tě národ vidí ve skutečných barvách. Tvoje nehorázné chování nemá hranice *8* *8* *8* nepatřím k těm, kteří přejí zlé, ale v tomto případě věřím, že se ti to vrátí jak bumerang *8* *8* *8* .. APROPO že by si se laskavě také vyjádřil k tomu co tu je napsáno??? TO ASI NE VID? Věřím, že se p.Svobodová proti tvým nehoráznostem bude bránit .. *16* -
že by to byl Renč?
Tak se mi milí přátelé zdá, že "AbFh [abfh@atlas.cz]" je buď velký rozumbrada, který všechno ví, všechno zná, nebo je to sám pan Renč. Nějak nápadně obhajuje jeho (své :)) jednání a počínání:))
*7* -
...
Pane Renči, sice jsem se níže dočetl, že je možné, že mezi vámi a paní Svobodovou probíhala nějaká komunikace, ale stejně je politováníhodné, co jste jí napsal. Souhlasím s panem Brunclíkem, že to je ubožácká touha po zviditelnění sebe sama. Styďte se.