-
podpora
Každopádně jsem moc ráda, že je nás tolik, kteří vendule vyjadřujeme podporu a postavili jsme se za ni. Tohle si nezasloužila. Já jí mám za velmi silnou a statečnou ženu, která to něměla a bohužel ještě dlouho nebude mít lehké a už jen to, co dělá pro Kapku je obdivuhodné, vážím si jí a moc jí přeju, aby se svým synem byla šťastná. Je mi jí moc líto a to, že neměla chuděra klid ani na pohřbu vlastního manžela mi přijde teda nechutné. Renč je normalní krysa a věřím, že se mu to všechno vrátí zpátky.. -
Frenč_nevychovaný fracek
to, co jsem viděla včera v televizi , mnou otřáslo. Kam se poděla normální lidská slušnost?
U mě je to jen napomádovaná lidská zrůda, bohužel se nenašel nikdo, kdo by mu na pohřbu ukázal , kde je jeho místo! Páni umělci se bojí si to sním rozházet, že by je třeba neobsadil do svých filmů a muzikálů a oni by mohli přijít o peníze. Všechno pouze faleš a přetvářka!
Paní Svobodová jim nemůže být ničím prospěšná, tak jí nechají beztrestně urážet ! -
pro pana Renče...
Někdo režíruje celosvětově známé filmy,někdo zase pohřby.Dobrých režisérů není skrátka nikdy dost... -
Neskutečné
Vážený pane Renči, Váš film Requiem pro panenku jsem měla coby oblíbený film, teď po tom co jste předvedl během tohoto týdne jsem pochopila proč je ten film tak dobře režírovaný-jste stejná hyena v lidské podobě jako byly ošetřovatelky v Vašem filmu. Tímto jste zahodil veškerý možný obdov k Vá jako člověku a řeziséru, v tomto okamžiku se mi zvedá z Vás žaludek. -
MF
Podívejte se na záznam z pohřbu co je na iDnes a pak sem dejte svůj názor. To co bylo na Nove,to je pouze divadlo pro stádo vašeho ražení. -
-
Re: MF
Souhlasím. Na videu idnes to je nesestříhané.Samozřejmě,že ke konci si všichni stoupli. I pan Renč. A to , co je mezi ním a Vendulkou se stejně nikdy nedozvíme. Je to konečně jejich věc.Vendulky je mi líto, pana Renče neodsuzuju.
-
-
Zklamání
Pane Renči, měla jsem Vás za slušného člověka, vážila jsem si Vaší práce, filmy ve Vaší režii jsou super. Ví se o Vás, že jste s věrností na štíru, že nežijete žádným spořádaným životem. Kde berete právě Vy tu drzost někoho kritizovat a někým opovrhovat. Ať už bylo mezi Svobodovými cokoliv, Vám do toho nic není. Jejich život bych nechtěla žít ani za ty peníze, ani za tu slávu. Co jste včera předvedl ve Strašnickém krematoriu bylo nechutné a myslím, že jste se tím odsoudil vy sám, ač jste chtěl nejspíš potrestat paní Svobodovou. Nakonec jste to byl jen vy a děti pana Svobody, kdo se choval tak neuctivě, ostatní stáli a to mluví za vše. K čemu je talent, když se člověk chová jako úplný primitiv??? -
padesátník
Za delší dobu se dočkáme pravdy.Asi někdo tady neumí počítat.P.Renč je jen teoretik .Jeho děti budou taky chtít vědět pravdu ,tak vyčkejte s tím nadáváním!! -
-
Re: padesátník
Ty seš taky pěknej....ty neumíš počítat. Zalez a už nic nepiš!!!!
-
-
Renč
Už se budu jen opakovat, ale bylo to opravdu nechutné, že se Renč vecpal do první řady. To je přece čestné místo, které patří rodině. Jsem hrozně ráda, že nejen já jsem si okamžitě řekla: "Tak a na tvých filmech mě už nikdo neuvidí!" -
bl
Povstali jsme, až když rakev odjížděla z katafalku, jak to bývá na pohřbech obvyklé" řekl Renč iDNES.cz. ...tak už přestaňte dělat z Renče hovado.Nova dala do zpráv jenom to, co se jim hodilo do krámu a 99%národa se toho chytlo. Odsuzujte Novu,Blesk atd..,to je ta banda co neinformuje,ale dezinformuje. -
-
Re: bl
Prudič Renč nemá co dělat v první řadě, pohřeb jsem sledovala na internetu, byl to evidentní naschvál. Tentokrát Nova ani Blesk nejsou mlžiči!!!!! -
-
Re: Re: bl
Pan Renč se nikam necpal.Prostě šel jako poslední za synem a dcerou pana Svobody. To že si děti sedly na konec lavice,byla jenom shoda náhod. Věřím, že to ani panu Renčovi nebylo příjemné. Už je nechte napokoji oba. Je to mezi nimi.Vendulky je mi líto.Je to tragedie.Se všemi cloumaly emoce.Už aby se na všechno zapomělo. Nechápu jen Novu, proč to sestříhala tak,aby si lidé mysleli, že levá polovina lavice zůstala sedět. Vždyť to by přece na pohřbu nikdo neudělal! *8*
-
-
Re: bl
Ale jdi Pavlíku...snad jsi to Renčovi nesežral! K odsouzení je tady hlavně Renč a to nejen pro to, co udělal včera. Ale i za to, jak hnedle napsal Vendule SMS, která byla fakt nelidská. Nikdo z nás neví, jak to bylo doopravdy mezi Svobodovýma, ale Vendula toho zažila v životě už dost a měl ji nechat v klidu.
-
-
hamba
Filipe Renči myslim si, že si pěkně trapnej, když se neumíš chovat na pohřbu tak se ho nezůčastňuj, bylo to opravdu nevkusný a ubohý.