-
stihacko a vanade vam to prijde jako sranda hlavne ty vanade myslis ze ti to nekdo neoplati ty budes mit jednou tezkej zivot osud tobe a ty stihacce to natre *10*
-
nice
mrte hezkej hlas, ale mluvi snad v kazdym filmu... -
Filipe-super
Jeho hlas je nezaměnitelnej. Připadá mi velice sexy. Moc se mi líbí. *14* -
Vietcong...
Nejlepší dabing, co jsem měl možnost slyšet byl od tebe ve hře Vietcong, kde jsi výborně nadaboval Deforta...a samozřejmě v americké verzi Wipeout ( Drtivá porážka ) Jima Hensona.. *4* -
Já osobně mám jeho hlas ráda když koukám na animované filmy nedokážu si je bez něj představit též i Petra Rychlého
-
-
Proti Petrovi Rychlému nemám námitek,např Jmenuji se Earl,prostě boží,Švarc na tuhle ligu nemá,pak Červenej trpaslík opět bez Švrc. asi věděli proč,v dnešní době nemají soudnost ,ta zrůda je všude,táhni už doprdele Švarci!!!
-
-
Nedej Bože, Budho, Satane ani nikdo jiný! Švarc a Červený Trpaslík, to by byl nefalšovaný armagedon! Představte si - Filip Švarc: Dave Lister, Kryton, Toustovač, Holly, Kristina Kočanská, Automat na potravu, Petersen, Chan a ostatní.... Už ta představa způsobila, že si jdu obléci hnědé bezpečnostní spodky....
-
-
-
to nemáte nic lepšího na práci než tady někoho urážet?! má prostě hezký hlas! Akorát mu závidíte! *10* Jako miminka!
-
-
Reagovat na tak otřesnej hlas si čas vždy najdu!Jako miminku by mi to bylo šest!
-
Buď jste se přehmátla na klávesnici nebo jste velmi nenáročná...
-
-
hej tak kdyz se vam nelibi jak mluvi tak ho neposlouchejte ale nepomlouvejte vy idioti.... a kdyz ho slysite vsude tak je asi dobry a zadany daber ne? tak si nechte ty stupidni komenty..
-
-
To nejde. ten otrava je všude. Kdyby mohlo hov*o mluvit, tak ho taky dabuje. Zbavit se Švarce lze pouze vyhozením TV a rádia z okna.
-
Neposlouchat ho opravdu nelze, když je všude a všude není pro to, že by
byl dobrý a žádaný, spíš bude neskutečně vlezlý -
Bojim, bojim.... fanoušci útočí!!! Nadávky místo argumentů!!! Já bych ho rád neposlouchal, ale to bohužel není realizovatelné!!! No a jelikož je toto napůl svobodná země, tak si ty stupidní komenty nenecháme, ale podělíme se s vámi, slepě oddanými fanatickými zastánci toho chrochtala!!!!
-
No,jasně Filipe,ale mohl jsi se podepsat pravým jménem !!!!Netvrď nám,že jsi příznivce F.Švarce - ti neexistují /stačí si projít net/.... *2*
-
-
Švarc - šikovný dabér
Podle mě má úžasný hlas, já ho nevíc znám z Pohotovosti, kde dabuje Dr.Gregoryho Pratta a tam se mu dabing opravdu povedl. Ale slyšela jsem ho i ve filmech a tam se mu taky dabing povedl. Mám prostě talent. *4* *3* -
-
Re: Švarc - šikovný dabér
asi budeš řádně hluchá, jinak bys nic takového nemohla napsat *4*
-
-
Cool
No tenhle hlas se vážně hodí k animákům atd. :-D Ale jinak cool! :-D *4* ...Hlavně ať nedabuje Damona z Vampire diaries :-D -
Skvělý hlas *3*