-
Neskutečný je, co všechno ten chcípák Švarc stihne svým hnusným slaďoučko-přitepleným hláskem zmrvit. Seriály, reklamy, upoutávky, filmy, audioknihy... Divím se, že mu ostatní dabéři ještě nenakopali p*del a fakt nechápu, proč ho dabingová studia zaměstnávají - asi se jim vyplatí, když dabuje jen za svačinu.
Doufám, že tenhle prznitel českého dabingu zdejší příspěvky čte a ví, kolik lidí už ho má plný zuby. -
Asi se nedá nic dělat, stává se nejfrekventovanějším
dabérem současnosti, zřejmě bude skutečně kvalitní...
Ach, Bože, proč to zlehčuji, tohle už je opravdu na referendum, Tomio na hrad!!!! -
Na ČT 2 je ten hnus čím dál víc,pěkně si to užívá!!! Paradoxem je ,že si ho platim ,koncesionářským poplatkem!!!(Na radiožurnálu je nasomrovanej taky)
-
-
jj .... a navíc ten zas*anej kri*l ještě stíhá naskřehotat upoutávky na Zimní olympijské hry v Soči *12* *12* *12*
-
-
Před chvílí jsem zkusil kouknout na Dva a půl chlapa IX.řadu,bez Ch.Sheena ,pár minut a na scéně se oběvuje náhradník Charlieho-Ashton Kutcher a promluví,no ůplně to posraly,opět ten hnus ŠVARC. Tak si říkam ,že bez Sheena to stejně nebude ono,ale proč tam nacpaly opět ten nejhnusnější antihlas v dějinách našeho dabingu?!!
-
Tak to si nedokážu představit! Slyšel jsem jednou audio knihu, kterou namluvil Vladimír Dlouhý a bylo to neposlouchatelné a to byl pan Dlouhý "PAN" dabér, natož pokud by jakoukoliv knihu zaskřehotal a tudíž zprznil Filip!
-
POZOR! Nevím, která distribuční firma si s*re do vlastního hnízda, ale celkem slušný dílo "lovci hlav" nechala jako audioknihu nadabovat víte kým??!!ANO! FŠ! Podle mě maj ve firmě někoho od konkurence a ten jí má škodit. Jinak to nemůže bejt. Dneska jsem to zahlídl na reklamě v metru a musel jsem se začít smát. Lituju toho, kdo si to náhodou koupí.A ještě to tam je napsaný, jako že je to nějaká přidaná hodnota a ono je to při tom přesně naopak *15* . Ach jo...neser a už nedabuj!
-
Rychle a zběsile 6: ten parchant Švarc si asi dal za úkol nasírat se do každýho dabingu. V tomhle filmu řekne všehovšudy jen 2-3 věty (doba trvání míň než 1/2 minuty). ALE JE TAM !!! a opět si může zapsat do deníčku a na svůj fejsbůk, že zku*rv*il dabing dalšího áčkovýho filmu. Hoďte už konečně někdo na toho zm*r*da deku !
-
-
Chtěl jsem hodit oko na film V Bruggách,smůla,viděl jsem upoutávku-Colin Farrell-ten výblitek Švarc,vypadá to,že C.Farrell má dvorního priznitele.Takže filmy s C. Farrellem jsou asi u mě tabu,sympaťák z hlasem přerostlého puberťáka!! To je moje volba,ale každý den slyšet jeho zrůdný hlas několikrát denně na ČT,která má mít uroveň,to opravdu nasere,tv co si platíme a takovej odpad!!
-
-
Já osobně mám jeho hlas ráda když koukám na animované filmy nedokážu si je bez něj představit též i Petra Rychlého
-
-
Proti Petrovi Rychlému nemám námitek,např Jmenuji se Earl,prostě boží,Švarc na tuhle ligu nemá,pak Červenej trpaslík opět bez Švrc. asi věděli proč,v dnešní době nemají soudnost ,ta zrůda je všude,táhni už doprdele Švarci!!!
-
-
Nedej Bože, Budho, Satane ani nikdo jiný! Švarc a Červený Trpaslík, to by byl nefalšovaný armagedon! Představte si - Filip Švarc: Dave Lister, Kryton, Toustovač, Holly, Kristina Kočanská, Automat na potravu, Petersen, Chan a ostatní.... Už ta představa způsobila, že si jdu obléci hnědé bezpečnostní spodky....
-
-
-
nic s tím neuděláme... zdejší názory na Filipovo ,,dabérské umění" se minou ůčinkem... ale je zajímavé,že navzdory této kritice.....
-
Nejvíc mi vadí prostor,který dostal na veřejnoprávní ČT,jeho blíže nespecifikovatelný hlas ,je prostě odpad,který patří např. tak do Šlágru.Kolik filmů jsem zazdil jen proto,že dostal vetší prostor ,než prvních 5 max10 minut!!!