-
Přání
Filipe, přeji Ti k Tvým narozeninám jen to nejlepší, hodně štěstí a spokojenosti v osobním i pracovním životě, dostatek lásky a hlavně zdraví.Iva -
Ahoj Filípku, chci se s Tebou kamarádit prosimtě napiš mi prosim Můj e-mail:Adho@seznam.cz *4* *4*
-
Filipek
Ahoj...Filipa jsem viděla tady u nás ve Vyškově tedka v pátek 23.3. na premieře filmu''KVASKA''...sice jsem film už shlédla ale to že tady budou i herci včetně Filipa rozodovalo že na něj pujdu ještě jednou...Musím říct že Filip je nejen super herec ale i normálně je strašně příjemnej...sem ráda že sem ho poznala... -
Díky
Ahojky. Kdyby se tu Filip náhodou objevil a přečetl si to tak mu chci poděkovat za tu fotku co poslal po Jirkovi. Jasně lepší by to bylo osobně,ale snad na to taky dojde. Povedlo se mi osobně poděkovat Vaškovi za knížku, tak bych mohla zvládnout i tohle. Chtěla bych se přijít podívat na ADINU,ale Jirka říká, že by mě to nebavilo. Snad se někdy sejdem. Určitě půjdu do Vin. divadla ještě mnohokrát, tak snad bych tě tam mohla někdy potkat... *3* Zatim pa. NAVIDĚNOU -
realita
Holky musim vam řict,že ten kluk je uplně normalní,když sem se šla projit do aleje(u aleje bydli jeho rodiče)tak venku čistil motorku a dokonce i pozdravil,mooc sympatickéj kluk *14* ale mě si libi jini herci,ael stejně je to sympatak *3* -
-
Re: realita
jaká alej to byla napiš mi jméno na toto icq číslo a adresu moc ti děkuji a nezklam mě icq číslo:393089518 *1*
-
-
ahoj
Ahoj Filipe,
prosímtě napiš mi chci se s Tebou přátelit, jsi výbornej herec.
Bydlím v Liberci a je mi 19 let. Prosím napiš prosím prosím děkuji *4* -
-
Re: ahoj
nemám slov *3*
-
-
Filípek
Filip je krásný chlap,líbí se mi jeho postavy v seriálech!A hlavne ten jeho úsměv!A taky to že se narodil ve stejném městě jako já!!! *3* -
Hrozne mne zaujal sebou....a pravda je,zenje opravdu hezkej *3* *4*
-
oooo
Krásný, milý, myslím si že bude fajn ... chtěla bych se s ním potkat *14* -
-
hele...von se narodil stejně jako hitler -
-
Re: -
To jo, jen se o pár roků seknul.
-