Přejít na výpis diskuzí

Filip Tomsa

OSOBNOST 31.12.2006 
98 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Filip

Filip je fakt krásnej kluk.Má nádherný oči a ten úsměv.No prostě boží kluk!!! *14*
  • ............

www.filiptomsa.estranky.cz *14* koukněte sem a pište mi výhrady..
  • seznámení

Ahoj,četla jsem,že bys rád poznal holku,co má ráda sport.Tak jsem tu,ozvy se kdyžtak na mail.Ten.co.neni@seznam.cz.Děkuju
    • Re: seznámení

Chci holku, co si se sportem rozumí, to ano, ale provopis by měla zvládat také. Nezlob se...
      • Re: Re: seznámení

Nevěděla jsem že jsi tak náročný *1* *1*
      • Re: Re: seznámení

Filipa dobře znám a proto vím, že tyto stránky téměř nesleduje a z principu na podobné internetové vzkazy nereaguje. A tak vězte, že pokud se tu někdo jeho jménem podepisuje, na 99% to není Filip. *4*
  • Ahoj Filip

Zatiaľ som videla len Kvasku ale si skvelý herec, a pekný chalan.Je to úžasný film dojal ma až k slzám.Prajem Ti veľa úspechov v hereckej kariére, ale i v osobnom živote.
  • Znam te

Jses serednej a netalentovanej homik, kterej si vsechno pouze vysoustal *9* *5* *16*
    • Re: Znam te

závist je někdy nevyzpytatelná ;)
    • Re: Znam te

kdybych byla režisérkou, mohl by si u mě tento chlapec vyšoustat cokoli!!
      třeba i hlavní ženskou roli *1* *14*
      • Re: Re: Znam te

Tak si za nim běž, třeba tě vyšoustá líp než já. Což je ti ale vlastne asi jedno. Hlavně někdo dalši.
        • Filip

Ty seš ale krétén...
  • Filip

Ahoj Filipe!!!!!!!Moc tě obdivuji!!!!!Je mi 13 let a sama hraji již 4 roky v Městském divadle v Brně.Nejvíce ses mi líbíl ve filmu Kvaska.Ráda bych se s tebou seznámila,nebo si s tebou psala.Děkuji mooooooc.Když budeš chtít,napiš mi prosím na mail:terous007@seznam.cz
  • Wááu

Filip je opravdu krásnej a talentovanej....docela ráda bych se s nim někdy seznámila osobně...ale o tom si zatim můžu nechat jenom zdát.....i když to asi každá z nás... *9*
  • kirushka97
    Všechno nejlepší :) :)
  • =)

Ahoj Filipe, gratuluji k filmu Kvaska, kde jsi měl úspěch *1* Nebyl jsi náhodou někdy v MMB reklamovat boty Oxtar? *1* Měj se a ať se Ti stále daří, Šárka *1*
  • Naprosto skvelej kluk mi pripadas i kdyz te vubec neznam :) :(

Ahojek ! no tak tebe fakt zeru ! :) hej ty ses peknej,a moc ! mas krasny oci a usmev *14* moc ti drzim palecky fakt ve vsem ! mej se fajn filipku!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit