-
Ahojky,
Ahojky já jsem JANA Filip je inteligetní protože se chová jako kapitán ato je správné. Filipn se mi líbí a také Lena ta je také intelikentí.Akorát se mi nelíbí že pořát je opilá.Jinak se mi líbí Filip,Lena,Eva a Šrek no prostě všichni a toje všechno přátelé. -
Ahojky,
Filip musí vyhrát 10 000 000 Kč. Prostě musí!!!!!!!!! -
Je krásnej
Filip je fakt nejhezčí kluk!!!!!!! -
Ha
Jestli se dá "tohle" považovat za osobnost, tak myslím že české výslunní je asi hodně slabé!!!! Je to strašný, že takovýhle individium se bere jako hvězda!!! -
JE TO TEPLOUŠ
-
Filip...
...je totální magor... -
hmmm
Filipa vubec nemam rad. Je strašně nafoukany a moc si o sobě myslí,přitom vubec není pěkny. to je muj nazor -
FILÍPEK
Fildo strašně ti fandím a doufám že to vyhraješ!!!!!!!!!! -
..
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .....§§§§§§§§..................................... .................................................. ............................---------------------- ----------........................................ .................................................. ................................................ů§ ů................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. -
Roztomilej ale v tele dablik
Ahojik Filipe znam Te osobne a to co zde pisou to jsou takovy lzi ze to je hruza!!! Ty jses pohodovej chlap a nikdo jako ty maly Tvoje faninky nezmeni nic na tom ze jsi strasne moc hustej chlap! Pa mam Te rada Taninka