Přejít na výpis diskuzí

Floor Jansen

OSOBNOST 14.8.2008 
67 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby ti někdo dal lístek zadarmo, tak si ho ráda vezmu :D
  • TY JSEŠ TEDA INTOŠKA..KRÁSNÝ HLAS MÁ TARJA NE PODLAHA JANSEN!!!ať UŽ NEZPÍVÁ kéž by jí z nightwish vykopli
  • ¨NORMÁLNÍ?!!! TOHLE PŘEROSTLÝ PRASE ŽE JE NORMÁLNÍ? JE TOTÁLNĚ VYPATLANÁ,HNUSNÁ A ZPÍVÁ JEŠTĚ HŮŘ NEŽ JÁ!!!TY JEJÍ UTAHANÝ SONGY UBUČENÝ SLOVA A TUPÝ ŽVÁSTY SE NEDAJ POSLOUCHAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Floor je příšerná to i anette byla lepší
  • To si netroufej!!!
  • Jansenový sedne možná zadek na záchodový prkýnko!
  • S Tarjou jsem Nightwish totálně zbožňoval...
    S Anette se taky dali poslouchat...
    Ale s podlahou Jansen se mi Nightwish totálně zprotivili!!!
    Opravdu zpívá hrozně a nejvíc mě štve jak něco zakdáká a potom to dá odzpívat fanouškům...nebo jak do toho furt mele ty její trapný anglický blbě vyslovený žvásty *10*
  • tak jsem to nemyslela Anette určitě není špatná ale Floor....
  • ?
  • stolicka: počkat ty chceš říct že Anette je hrozná!jo plus di dávám za to že si napsala že jednoznačně je floor nejhorší za to ti fakt dík ale Anetteje úžasná a žádná ubohá floor na ní nemá možná na ní mám tapee ale floor jinak ne!
  • Arska-Inka: jo tak ty si byla na jejich tupým oncertu se divím že si am neumřela tou ošklivostí floor jansen *12*
  • Hans: jak jeještěmůže nikdo poslouchat? a ty jejich tupý koncerty?
    seš jako cákla a já ti plus dát nemůžu protože si totálně vypatlaná já Floor nenávidím ty její písničky jsou totálně na výtrus!
    *16*
  • Prej že si přidává a výšky dává na plný kotel(to její ukvílený řvaní se nedá poslouchat)-my se sestrou jsme si pustili Amaranth s Floor naživo a celou dobu jsme se smáli(Emd místo Amarant Bůt místo but a navíc ty refrény má tak falešný...taky tu písničku vůbec nestíhá a strašně to protahuje a nejlepší je jak napodobuje Anette a Tarju fiflena jedna tupá!!!
  • Floor Tarje nesahá ani po kotníky! Je to jedna z mých Nejneoblíbenějších zpěvaček-zpívá hrozně falešně a její výslovnost je příšerná! Navíc napodobuje Tarju a Anette a na to že je tak velká a tlustá tak zpívá jako 3 letý dítě!!! Nightwish se dali krásně poslouchat s Tarjou a s Anette se taky dali poslouchat...Ale s touhle zrůdou už je neposlouchám a nezajímám se o ně! I kdyby mi nikdo dal zdarma lístek na koncert Nightwish s floor tak ten lístek spláchnu do hajzlu!!!
  • Jednoznačně nejhorší zpěvačka Nightwish...horší než Anet Olzon...
  • Ježiše! zkazí After Forover Revamp a ted' dokonce i Nightwish!
    Tak kdo tohle vymyslel tak to byl pěknej blboun!
    Floor je poděs! ukvíkaná dementní ovce co neumí zpívat!
    Floor? kdo to je?
    Odpověd': co to je schnilá holka co místo řvaní řve jako jedno měsíční mimino
  • Máš naprostou pravdu *3*
  • To není pravda s Tarjou mi Nightwish připadali tajemní a dokonalí ale s Floor jsou veselý a už to neí ono-navíc Floor je hnusná a strašně uřvaná(někdy mi přijde že místo zpěvu řve) no prostě se tam nehodí
  • trysna
    Karol66:ty hnusko běž se potentovat!anette byla nejlepší ze všech a floor-chloor to totál zkazila!
  • trysna
    FIDZAN:floor je děs!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit