-
floor:když after forever se rozpadly kvůly ní ty kachno prašt'ená!
-
maryka13:jsi super aspon' nikdo má rád anette
-
Hans:floor nemůže být zpěvačkou!
-
Eycis:neřeš já floor nenávidím anette byla nejlepší!
-
berg:floor knim nesedí je hrozná a na anette nemá anette je nejlepší!
-
Eddie:a co ty umíš ty náno anette je ze všech nejlepší!
-
floor je zevšech zpěvaček nejhorší a je tlustá!
-
A mimo jiné je to pořádnej kus ženské. *14*
-
Je to jejich zpěvačka! Spokojenost? :-P
-
neda se to porovnat protože je každa jina!!!tarja je operni pěvkyně a zpiva uplně jinak!floor je zase jinak dobra a ma sve....
-
Naprosto dokonalá sestava s Floor...perfektní až uplně dokonalej vocal... muzika.Myslím že tohle je to pravý vořechový :-). A je hned vidět a slyšet jak moc jí to baví a sedne.
-
Já jsem s Floor Spokojená :) sice jsem nebyla na Live ale tatka mi slíbil ze me veme az tu budou :) Moc se na Floor tesim. Preju ji hodne zdaru s Tuomíkem a ostatními z Nightwish ;)
-
Musím se přiznat, že mě Floor uchvátila a troufám si tvrdit, že je mnoha ohledech ještě lepší než Tarja. V některých skladbách si i přidává (Ghost of love) a největší výšky dává na "plný kotel". Klobouk dolů. Nightwish si nemohli lépe vybrat.
-
plný souhlas
-
100% souhlas
byl sem na nich v Praze Floor je skvělá ... *5* -
Anette - zaručeně nejhorší zpěvačka Nightwish. To že někdo dokáže nazpívat studiové album nic neznamená. Rozhodující je koncert a to ona určitě neuměla. Chápu ještě, že nedokáže odzpívat písně od Tarji, ale ona nedokázala zazpívat ani songy, které nazpívala sama. 2x jsem byl na koncertě a 2x hnus. Zato jsem slyšel koncert od Floor a musím uznat - velice slušný výkon - Nightwish se dají znovu poslouchat.
-
Encyclopedie Metallum uvádí Floor Jansen jako novou zpěvačku od roku 2013,o tom že zaskakuje za Anette Olzon není ani zmínka.
-
Máš pravdu, že Imaginaerum bylo od Anette skvělé ale bohužel naživo to moc nevycházelo. Ze 3 koncertů co jsem byl se povedl jen 1. Floor je naživo perfektní a jde vidět, že jí to hodně baví.
-
Myslím si, že lepší zpěvačku si vybrat ani nemohli. Anette sice nebyla zas tak špatná, ale k Nightwish podle mě moc nesedla. A když jsem na youtube shlédl, jak Floor zpívá Ghost love score, troufám si tvrdit, že Floor je téměř tak dobrá, jako Tarja, a že Nightwish se "vrací" do starých dobrých časů.
-
Anette byla na zblití. Polovinu za ní musel dotahovat Marco. Ještě, že ji oplodnila skupina Pain a je pryč... *16*