-
vše nejj fran!
-
kuk
je super...chůva je sjuper...potě nej seriál (s Ally McBeal a Krok za krokem) =) -
Ten Oříšek byl určitě od Fran i v civilu:o) Chůva je nejlepší sitkom, vždy mi zvedne náladu. Postavy jsou skvělé všechny.
Slečna B.: "Dneska jsem nemohla vstát z postele"
Nails: "To Vám zase přibili na víko od rakve hřebíky?"
Nebo ta její mamča co pořád jí:o)
Herečku mám moc ráda, je pořád kočka, vtipná. Na to co vše v životě prožila je to silná a úžasná ženská. -
high school
hele ono v emerice je high school střední škola a né vysoká, jak tady autor biografie píše. -
-
Re: high school
hele a kde vidíš napsané že high school je vysoká a ne střední co? *5* *13* *13* *13*
-
-
Všechno nejkrásnější :-)*
-
Narozeniny
Fran Drescher je dobrá herečka.Seriál Chůva k pohledání se mi docela líbí.Jako slečna Fine je Drescher fine.Dnes má narozeniny(51).Přeji jí vše nejlepší! -
Bombastická herečka
Je to pořád strašně krásná ženská. Teď už kvůli škole nestíhám, ale o prázdniných byla "Chůva k pohledání" na mém denním pořádku. Je strašně supr, že se Fran nedala a založila svůj seriál a později filmy. Přijde mi hrozně úzkoprsé vyřadit z kola někoho jen kvůli nezvyklému tonu hlasu! K narozeninám vše nej ! -
The Nanny
Taky to je můj oblíbený seriál. Mám rád slovní anglickej humor. Stáhnul jsem si všechny díly /144/ v AVI a už mi to šlape v DivX přehrávačích i v DVD /pokud přehrává AVI/. Stáhnul jsem si to z rapidshare.com. -
Miluji tu herečku, ani bych neřekla, že jí je už 54. Všechno nejlepší k včerejším narozeninám :)
-
Fran Drescher
Fran Drescher
všechno happy, zdravi lasky štěsti zdravi. love is love ivant you.kiss me
obdivovatelka veronica yes o.k thank you *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*