-
??
tak hele mě se prostě nelíbí,tak co mám jako dělat ne?Jo a souhlasím se Sabčou *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
bléé
mě prostě sere kokot jeden,protože je DEBIL DEBIL!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Frankousek
Yeah...Frankousek muj kolousek -
je bozi
Já teda nevím vždycky jsem mela rada vice gerarda ale posledni dobou mi je symatictejsi Frank......nevim cim to je...:) -
-
Frank jedině on
no já Feeho měla nejradši od tý doby co je poslouchám on je prostě svůj on je originál miluju ty je Tatoo je naprosti nejvíc miláček můůj a proti Jamii nic nemám oni se k sobě hodí i když je pravda že jí trošiicku závidim ale je to takyvá to zdravá zavist no ale řekněte kdo by nechtě mít doma takyvýho nádherný sexy chlapa?, *14* no já určitě jó on je prostě boží *14* *14* -
-
Re: Frank jedině on
simte ted kdyz je vypasenej...jakoze tlustej ma knira a nosi bily hadry tak se k ni upe hodi... -
-
Re: Re: Frank jedině on
Už není nejmladší :-D a má hlad,no ... to se stane :-D
-
-
-
Re: je bozi
Jz .... mi tky ... Gee se hodně změnil a Frankie je pořád stejnej,na nic si nehraje!Je to hodně vidět,že Gee ztrácí fanoušky .... -
-
Re: Re: je bozi
geewaylowe-Gee,ze ztraci fanousky?nevim,teda,ja Franka nemusim,tak blbe cumi,gee,je hezci,vlastne nejhezci *14* *14* -
Re: Re: je bozi
No...aj nwm...cim to je ale podle me ho dost zmenila....lin-z nevm..no ale podle me lin-z je slavna a jamia od franka vubec nebyla nez se poznali...nwm no -
-
Re: Re: Re: je bozi
Lin a MSI nikdo neznal,předtím,než si vzala Gerarda .... hodně věcí je proti ní,ale myslím si,že to nebude tím ..... přez noc se stal populárním .... to s člověkem něco udělat musí....nemusí,ale někteří to nezvládnou .... -
-
Re: Re: Re: Re: je bozi
Ona ako sqela je ale podle me geeho nema jen kuli tomu ze ho miluje... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: je bozi
Tak stím 100% souhlasím
-
-
-
-
-
-
mcr je nej!!!!!!!!
mcr je nej!(teda podle me) *1* ja mcr fakt zboznuju!jedna z nej pisni ktery se mi libeji nejvbic je teenagers. -
-
Re: mcr je nej!!!!!!!!
teenagers uz sou ohrany -
-
Re: Re: mcr je nej!!!!!!!!
geewaylowe-presne Teenarges sou vohrany,Killl All You Friend ma grady,pak jeste Sleep,Disenchantec,ale to jde jen na YouTube a mp3 ke stazeni,skoda -
A ještě je good (tedak jako všechny,sou supa ... ) Kill all your friends ..... a samo zhe duet a Bertym ;-)
-
-
Re: mcr je nej!!!!!!!!
jj sou nej ale moe nej pisnicka je helena:D:D:D -
-
jj helena je best..a taky hodně posllouchám i'm not okay -
geewaylowe-presne Helena je nej,no,jak tam tak smutne kouka,myslim,zre breci,ach...mam cht ho vobejmout,ty jo....i kdyz je to nemozny -
Jjjjjj *14*
-
-
-
Frank Iero
No, My chemical romance nemám 2x ráda, ale Frank je boží. *3* *3* *14* -
-
Re: Frank Iero
a reknes nam jedinej duvod proc je neposlouchas sou neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
-
-
Hm..
Mno .. nevim,poslední dobou už znej moc energie citit nejde .... jde na nich vidět,že jsou unavení *9* -
-
Re: Hm..
no si to vem maj 2 koncerty tydne ty by si nebyla unavena -
-
Re: Re: Hm..
Já vim .... já jim to neberu,já budu ráda,když si odpočinou a naběhnou s novou energií ..... ale vem si to,zhe sou tady možná tací,kteří to nevidí -
-
Re: Re: Re: Hm..
ale jako taky pravda
-
-
-
-
best
frank je uplne boži človček *14*je znej citit pozitivni energie a ty jeho oči a usmev *14* *14* cute -
Jo
Jj ... vzali se 9.3. .. jako já Jamiu nijak neřeším,když je snou Frankie štastnej,tak jim to přeju .. Mě se spíš nelíbí Lyn-Z(ve všech směrech)!!!!!!!!! *13* *13* *16* -
-
Re: Jo
jj mas pravdu,kdyz je s ni frank stastny,ale lyn-z je vazne divna-aspon na tech fotkach *7* *7* -
-
Re: Re: Jo
a co je na ni divne? ze ma tetovani a nesparava se jak prava ruzova barbie.. chapu, ze kazdy ma svuj nazor, ale zacina me pomaly stvat, ze kazdy nenavidi lynZ jen pro to, ze neni nejak extra krasna, trochu silnejsi, ale plna energie, skvela baskytaristka a ma krasny usmev.. kazdopadne gee je s ni statny a ze pul lidi tady si mysli, ze lynZ je krava jen pro to, ze chodi s "mym gerardkem" tak si myslim, ze ji vubec neznaji... kdyz byli MSI v bratislave, byla to skvela hudba, lynZ byla sympaticka, skakala do publika a mluvila s fanousky.. kdyby byla zatrpknuta, zla a gee by s ni byl nestatni, tak by se asi nevzali, ze? .. rikejte si co chcete, ale stejne to fakt, ze gee a lyn jsou manzele, nezmeni..
-
-
-
fuf
ty jo prej meli ted v breznu s jamiou svatbu! *9* *9* ja jim to preju,ale byt na jejím místě *3* *3* *14* *14* -
-
Re: fuf
si macotka ne delat si nadeje ze by si ho sbalila muj boze co je to dneska za lidi...............
-