Přejít na výpis diskuzí

Frank Iero

OSOBNOST 31.12.2006 
142 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kuritkovi

Re: frank ma chybny profil

to ani nevím *1* kdo píše ty profily?provozovatel stránky?
  • frank ma chybny profil

inac mate chybu v profile lebo franky neprisiel ako posledny do my chemical romance.posledny totiz prisiel bob bryar *1* *1*
  • kuritkovi

sen

Normál mě se zdál sen ze wčerejška na dnešek,že se líbám s Mikim,Feem a Geem....hustý ne??Škoda,že to není prawda *9* *9* *9* *9*
  • kuritkovi

Frank už není OUT

gerard 22-tudle se mě vo něm zdál tak hezkej sen!
  • kuritkovi

přesně

přesně ségra *14* *14*
  • kuritkovi

Frank

geewaylowe-myslím si,že když nemá pulku vlasu jinou barvou a tu druhou taky,a není moc zmalovanej,vypadá hezky,začínám ho mejt taky ráda,ale Gerarda furt víc
  • kuritkovi

..

tak každej není dokonalej
  • geewayli

Re: ehm....

hm.. to sis uvědomila brzo teda!!!! *8*
  • kuritkovi

ehm....

Hele chci se wám omluwit holky,Fee je docela pěknej týpek,hlawně má beatiful eyes(krásný oči),jak není hnusnej,je hezkej,ale má i swý newýhody *15* *15* *15*
  • Re: Happy-Birthday

Já se přidávám *1* *14* *14*
  • kuritkovi

Re: kristepane :D

musíme,vo to de,ale když to tak vemu,bez líčidel vypadá frank docela obstojně
  • geewayli

Happy-Birthday

Frankie Happy-Birthday *14* *14* *4*
  • kristepane :D

ježiš, děckáááá, tak se nehádejte, ne? *1*
    Jinak Frankovi všechno nej k narozkám *5*
  • gregorka001

Re: ehm...

šak ti to nikdo nebere.ale mi jen chceme když ho teda nemáš ráda tak ho aspoň neurážej já taky nesnáším Farnou a píšu to na její profil NE... *13*
  • geewayli

Re: ehm...

to je tvoje věc že ho nemáš ráda ale aspoň ho nemusíš urážet!! *8*
  • kuritkovi

ehm...

PROSTĚ SE MĚ NELÍBÍ A NESNÁŠÍM HO JEŽIŠI,ŽE SE WE FANKLUBU MCR,JEŠTĚ NEZNAMENÁ,ŽE BUDU MILOWAT FRANKA *13* *13*
  • kuritkovi

??

tak hele mě se prostě nelíbí,tak co mám jako dělat ne?Jo a souhlasím se Sabčou *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • kuritkovi

bléé

mě prostě sere kokot jeden,protože je DEBIL DEBIL!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • kuritkovi

Re: Re: mcr je nej!!!!!!!!

geewaylowe-presne Teenarges sou vohrany,Killl All You Friend ma grady,pak jeste Sleep,Disenchantec,ale to jde jen na YouTube a mp3 ke stazeni,skoda
  • kuritkovi

Re: Re: mcr je nej!!!!!!!!

geewaylowe-presne Helena je nej,no,jak tam tak smutne kouka,myslim,zre breci,ach...mam cht ho vobejmout,ty jo....i kdyz je to nemozny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit