-
Re: frank ma chybny profil
to ani nevím *1* kdo píše ty profily?provozovatel stránky? -
frank ma chybny profil
inac mate chybu v profile lebo franky neprisiel ako posledny do my chemical romance.posledny totiz prisiel bob bryar *1* *1* -
sen
Normál mě se zdál sen ze wčerejška na dnešek,že se líbám s Mikim,Feem a Geem....hustý ne??Škoda,že to není prawda *9* *9* *9* *9* -
Frank už není OUT
gerard 22-tudle se mě vo něm zdál tak hezkej sen! -
přesně
přesně ségra *14* *14* -
Frank
geewaylowe-myslím si,že když nemá pulku vlasu jinou barvou a tu druhou taky,a není moc zmalovanej,vypadá hezky,začínám ho mejt taky ráda,ale Gerarda furt víc -
..
tak každej není dokonalej -
Re: ehm....
hm.. to sis uvědomila brzo teda!!!! *8* -
ehm....
Hele chci se wám omluwit holky,Fee je docela pěknej týpek,hlawně má beatiful eyes(krásný oči),jak není hnusnej,je hezkej,ale má i swý newýhody *15* *15* *15* -
Re: Happy-Birthday
Já se přidávám *1* *14* *14* -
Re: kristepane :D
musíme,vo to de,ale když to tak vemu,bez líčidel vypadá frank docela obstojně -
Happy-Birthday
Frankie Happy-Birthday *14* *14* *4* -
kristepane :D
ježiš, děckáááá, tak se nehádejte, ne? *1*
Jinak Frankovi všechno nej k narozkám *5* -
Re: ehm...
šak ti to nikdo nebere.ale mi jen chceme když ho teda nemáš ráda tak ho aspoň neurážej já taky nesnáším Farnou a píšu to na její profil NE... *13* -
Re: ehm...
to je tvoje věc že ho nemáš ráda ale aspoň ho nemusíš urážet!! *8* -
ehm...
PROSTĚ SE MĚ NELÍBÍ A NESNÁŠÍM HO JEŽIŠI,ŽE SE WE FANKLUBU MCR,JEŠTĚ NEZNAMENÁ,ŽE BUDU MILOWAT FRANKA *13* *13* -
??
tak hele mě se prostě nelíbí,tak co mám jako dělat ne?Jo a souhlasím se Sabčou *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
bléé
mě prostě sere kokot jeden,protože je DEBIL DEBIL!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: Re: mcr je nej!!!!!!!!
geewaylowe-presne Teenarges sou vohrany,Killl All You Friend ma grady,pak jeste Sleep,Disenchantec,ale to jde jen na YouTube a mp3 ke stazeni,skoda -
Re: Re: mcr je nej!!!!!!!!
geewaylowe-presne Helena je nej,no,jak tam tak smutne kouka,myslim,zre breci,ach...mam cht ho vobejmout,ty jo....i kdyz je to nemozny