Přejít na výpis diskuzí

Frank Iero

OSOBNOST 31.12.2006 
142 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: fuf

si macotka ne delat si nadeje ze by si ho sbalila muj boze co je to dneska za lidi...............
  • Re: Frank Iero

a reknes nam jedinej duvod proc je neposlouchas sou neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
  • Re: Re: Re: Hm..

ale jako taky pravda
  • Frank Iero

No, My chemical romance nemám 2x ráda, ale Frank je boží. *3* *3* *14*
  • Re: Re: Hm..

Já vim .... já jim to neberu,já budu ráda,když si odpočinou a naběhnou s novou energií ..... ale vem si to,zhe sou tady možná tací,kteří to nevidí
  • Re: Hm..

no si to vem maj 2 koncerty tydne ty by si nebyla unavena
  • Hm..

Mno .. nevim,poslední dobou už znej moc energie citit nejde .... jde na nich vidět,že jsou unavení *9*
  • Re: Re: Re: Re: nechci Vám kazit iluze

JO PRESNE TAK!!!
  • best

frank je uplne boži človček *14*je znej citit pozitivni energie a ty jeho oči a usmev *14* *14* cute
  • Re: Jo

jj mas pravdu,kdyz je s ni frank stastny,ale lyn-z je vazne divna-aspon na tech fotkach *7* *7*
  • Jo

Jj ... vzali se 9.3. .. jako já Jamiu nijak neřeším,když je snou Frankie štastnej,tak jim to přeju .. Mě se spíš nelíbí Lyn-Z(ve všech směrech)!!!!!!!!! *13* *13* *16*
  • fuf

ty jo prej meli ted v breznu s jamiou svatbu! *9* *9* ja jim to preju,ale byt na jejím místě *3* *3* *14* *14*
  • A taky si myslím že je ta Jamia hnusná!!

Jako sorry jestli se teĎ někoho *13* dotknu ale nesnášim tu JJJAmiu!
  • Miluju je

Miluju Green day*14* .. proto mě dostalo že Frank obdivuje BJ a díky němu umí tak skvěle hrát nakytaru
    *3*
  • MCR

hele ja mam rada vsechny z MCR a neřešim jestli je hezkej nebo divnej ten kdo nekoho posloucha jenom kuli tomu že je hezkej tak to je fakt blbec .... sprominutim *9* *13*
  • Re: Re: Re: Re: Je Frank porad s Jamiou?

*1* důkazy *15*
  • Re: Re: Re: Je Frank porad s Jamiou?

Néé *13* Už se vzali! Jsou o tom i důkazi *3*
  • MY CHEMICA ROMANCE

http://www.mywowchemicalromance.blog.cz *14* *14*
  • Re: Re: Je Frank porad s Jamiou?

Nejsou svoji! Jsou zasnoubení
  • Re: Je Frank porad s Jamiou?

je ženatý s Jamiou!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit