-
frank
frankie je uplně nejlepší blázen! na koncertě byl naprosto precizní.. ty jeho tanečky! XD jen tak dál, frankie! *4* -
Frank
geewaylowe-myslím si,že když nemá pulku vlasu jinou barvou a tu druhou taky,a není moc zmalovanej,vypadá hezky,začínám ho mejt taky ráda,ale Gerarda furt víc -
28
Myslím, že mu můžem zazpívat
Happy birthday to you,
happy birthday to you,
happy birthday dear Frankie,
happy birthday to you =* *14*
A Gerardek mu k tomu složí nějakej doprovod na kytarky a na bubny a pak složí novej song *1* *5* -
-
Re: 28
Happy birthday to you,
happy birthday to you,
happy birthday dear Frankie,
happy birthday to you =* *14*
*15* -
-
Re: Re: 28
jj taky se přidávám -
Re: Re: 28
No jo, Frankie už nám vyrostl, už je z něj velká slečna *4* .. VŠE NEJLEPŠÍ FRANKIE!!! *4* *3*
-
-
-
fuf
ty jo prej meli ted v breznu s jamiou svatbu! *9* *9* ja jim to preju,ale byt na jejím místě *3* *3* *14* *14* -
-
Re: fuf
si macotka ne delat si nadeje ze by si ho sbalila muj boze co je to dneska za lidi...............
-
-
Hm..
Mno .. nevim,poslední dobou už znej moc energie citit nejde .... jde na nich vidět,že jsou unavení *9* -
-
Re: Hm..
no si to vem maj 2 koncerty tydne ty by si nebyla unavena -
-
Re: Re: Hm..
Já vim .... já jim to neberu,já budu ráda,když si odpočinou a naběhnou s novou energií ..... ale vem si to,zhe sou tady možná tací,kteří to nevidí -
-
Re: Re: Re: Hm..
ale jako taky pravda
-
-
-
-
Frank Iero
No, My chemical romance nemám 2x ráda, ale Frank je boží. *3* *3* *14* -
-
Re: Frank Iero
a reknes nam jedinej duvod proc je neposlouchas sou neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
-
-
Je tu niekto 2017 ? Lol plačem lebo mcr už dávno neni spolu a tieto komenty sú tu uz tak davno
-
-
Nepláčeš sama :'(
-
-
ehm....
Hele chci se wám omluwit holky,Fee je docela pěknej týpek,hlawně má beatiful eyes(krásný oči),jak není hnusnej,je hezkej,ale má i swý newýhody *15* *15* *15* -
-
Re: ehm....
hm.. to sis uvědomila brzo teda!!!! *8*
-
-
howno
ale tam říkali SOLOWKA!!! -
-
Re: howno
Nemužeš věřit všemu,co říkají v "bulváru" ...... se klidně podívej na nějakej blog,či stránku...je to všude *3* že to není solovka,ale CD kapely
-
-
Birthday
Lidi Fee má zítra 28 =)..to to utíká...to je nemožný jak je to rychlý, určitě mu Jamia něcco dobrýho upeče a nechá si něco vytetovat =)