Přejít na výpis diskuzí

Frank Iero

OSOBNOST 31.12.2006 
142 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iwa-mcr

On roste!! :D

Frankie nám roste :D Vždyť je o 5 cenťáků větší než já... btw: zprávy z Twitteru - 5.7 stop což je asi 1.7 metrů...
  • frankie

jaaj, frankie je proste kouzelny...ja ani nemam slov...proste kompletne maximalne pritazlivy ( a to uz nejsem nejmladsi:) ...souhlasim...mit ho ve svy postylce...jaaaj:)
  • kuritkovi

sen

Normál mě se zdál sen ze wčerejška na dnešek,že se líbám s Mikim,Feem a Geem....hustý ne??Škoda,že to není prawda *9* *9* *9* *9*
  • hláška Feeho

jak prohlásil,že ani on ani Gee nejsou gayové,ale že se jen rádi mazlej..co je na tom pravdy?pište názory,i ty ,ségra *1* *1*
  • kuritkovi

...

tak ať...neberu ti tvůj komentář,ale nemusí bejt tlustej,že už se nejvede do dveří..Tak ať to nepřehání!!!Nevypadá na 27,ale na 40!!Tak nwm,co řešiš
    • rpattz

Re: ...

Tak ať vypadá jak chce...už je to tu zas...pořád ten stejnej problém s jeho vzhledem...sakra...Jamie se to líbí...evidentně se to líbí i jemu a prostě už je z něj chlap a ne to tintítko ktreý když začínalo bylo idolem tisíce holek (ale idolem je furt *5* ) tagže prostě už to tu neřešmě...má se fajn...jemu i jeho manželce se to líbí.
    • sabcas

já si myslím to stejny co marký protoze on se fakt změnil a nevim co si mam o něm myslet popravde receno predtim fakt vypadal lip
    • macenkai

Myslím,že je to otázka názoru a na tom se neshodnem,tak je zbytečny vést tu nějakou "válku". *3*
  • iwa-mcr

taťka

Jéééé blahopřeju budoucímu taťkovi *14* určitě to budou 2 krásný "ničitelé země" *3*
    • i-lowe-music

Re: taťka

J8 teda ne..Jamia to udělala naschvál aby si ho k sobě připoutala..Tak to dělaj ženský v telenovelách xD ale budou znich ničitelé země xD doufejme xD
      • iwa-mcr

Re: Re: taťka

já teda proti Jam nic nemám, ale je to názor vkusu...
  • i-lowe-music

Ehm? xD

Nevim,proč Frank nemůže bejt jenom Frank,ale musí bejt po svym fotrovi Frank Anthony Thomas Iero Junior :D Junior vůbec není(na tu 30ku mu táhne :D)a nemusel mít Anthony Thomas :D:D
  • crad
    Frankoušovi se včera narodil chlapečeek! Takže už je po třetí otcem! :3 *14*
  • geewayli

Happy-Birthday

Frankie Happy-Birthday *14* *14* *4*
    • Re: Happy-Birthday

Já se přidávám *1* *14* *14*
  • kuritkovi

Frank už není OUT

gerard 22-tudle se mě vo něm zdál tak hezkej sen!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit