-
On roste!! :D
Frankie nám roste :D Vždyť je o 5 cenťáků větší než já... btw: zprávy z Twitteru - 5.7 stop což je asi 1.7 metrů... -
frankie
jaaj, frankie je proste kouzelny...ja ani nemam slov...proste kompletne maximalne pritazlivy ( a to uz nejsem nejmladsi:) ...souhlasim...mit ho ve svy postylce...jaaaj:) -
sen
Normál mě se zdál sen ze wčerejška na dnešek,že se líbám s Mikim,Feem a Geem....hustý ne??Škoda,že to není prawda *9* *9* *9* *9* -
hláška Feeho
jak prohlásil,že ani on ani Gee nejsou gayové,ale že se jen rádi mazlej..co je na tom pravdy?pište názory,i ty ,ségra *1* *1* -
...
tak ať...neberu ti tvůj komentář,ale nemusí bejt tlustej,že už se nejvede do dveří..Tak ať to nepřehání!!!Nevypadá na 27,ale na 40!!Tak nwm,co řešiš -
-
Re: ...
Tak ať vypadá jak chce...už je to tu zas...pořád ten stejnej problém s jeho vzhledem...sakra...Jamie se to líbí...evidentně se to líbí i jemu a prostě už je z něj chlap a ne to tintítko ktreý když začínalo bylo idolem tisíce holek (ale idolem je furt *5* ) tagže prostě už to tu neřešmě...má se fajn...jemu i jeho manželce se to líbí. -
já si myslím to stejny co marký protoze on se fakt změnil a nevim co si mam o něm myslet popravde receno predtim fakt vypadal lip -
Myslím,že je to otázka názoru a na tom se neshodnem,tak je zbytečny vést tu nějakou "válku". *3*
-
-
taťka
Jéééé blahopřeju budoucímu taťkovi *14* určitě to budou 2 krásný "ničitelé země" *3* -
-
Re: taťka
J8 teda ne..Jamia to udělala naschvál aby si ho k sobě připoutala..Tak to dělaj ženský v telenovelách xD ale budou znich ničitelé země xD doufejme xD -
-
Re: Re: taťka
já teda proti Jam nic nemám, ale je to názor vkusu...
-
-
-
Ehm? xD
Nevim,proč Frank nemůže bejt jenom Frank,ale musí bejt po svym fotrovi Frank Anthony Thomas Iero Junior :D Junior vůbec není(na tu 30ku mu táhne :D)a nemusel mít Anthony Thomas :D:D -
Frankoušovi se včera narodil chlapečeek! Takže už je po třetí otcem! :3 *14*
-
Happy-Birthday
Frankie Happy-Birthday *14* *14* *4* -
-
Re: Happy-Birthday
Já se přidávám *1* *14* *14*
-
-
Frank už není OUT
gerard 22-tudle se mě vo něm zdál tak hezkej sen!