-
kristepane :D
ježiš, děckáááá, tak se nehádejte, ne? *1*
Jinak Frankovi všechno nej k narozkám *5* -
-
Re: kristepane :D
musíme,vo to de,ale když to tak vemu,bez líčidel vypadá frank docela obstojně
-
-
..
tak každej není dokonalej -
přesně
přesně ségra *14* *14* -
frank ma chybny profil
inac mate chybu v profile lebo franky neprisiel ako posledny do my chemical romance.posledny totiz prisiel bob bryar *1* *1* -
-
Re: frank ma chybny profil
to ani nevím *1* kdo píše ty profily?provozovatel stránky?
-
-
frank
FRANK je vpoho taky ho zacinam mit rada *3* -
omg
mě přijde,že se mazlej až moc twrdě,že se nemazlej,ale spíš myslim,že se nějka maj rádi,ale nějak to přeháněj!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: omg
Proč to řešííš ?? Není to snad jedno ? Oba dva jsou ženatí a Gerard bude mít děcko,takže jakej smysl má tahle debata ?? Podle mě žádnej ..... to,že do hudby vnášej trochu vzrušení,lásky,napětí(a jak řekli oni)sexu...neznamená,že se v zákulisí šukaj.....co blázníš??Kdyby to udělal třeba Chuck Noris,tak si toho ani nevšimneš ..... *3* -
-
Re: Re: omg
to jo,aspon je vzrůšo,to o,ale no...je to tak věrohodný -
-
Re: Re: Re: omg
To je možny ;-) ty když si dáš pusu(na tvář) ze ségrou,tak to tky vypadá věrohodně,jako že ji máš ráda ;-) a oni jsou(byli) spolu non-stop .... takže se tky berou jako rodina a mají se rádi *3* v kliidku *5*
-
-
-
-
???
Jak se wám líbí new song od MCR? -
-
Re: ???
já myslim ze sou krasny hlavne Desolation Row *15* *3* *3* *3* *3*
-
-
hm?
nezdá se vám, že se frank nějak převtěluje???? *7* *7* *7* byl z něho takovej malej kousek .. div ho šeci nepřhlídli .. a teď? ho asi někdo sežral ne?, a ta obluda se teď za franka vydává .... *9* *9* -
-
Re: hm?
*1* *1* *1* no tak trochu *1* *1* *1* proč by ho měl někdo sežrat? *1*
-
-
:?
tak už změňte téma omg!!Pořád kecat o tom,jak vypadá!Já ho miluju takovýho,jakej je a hotovo.Ale já nwm o čekm pořád kecat....Tak něco navrhněte -
no
no jenomze o cem to je ten problem -
-
Re: no
právě to je problém....
-