-
Gabča je božíííííí!!!!!!!
-
Gába je nejlepší!!
Gába je prostě nejlepší z celé SuperStar. Moc jí fandim a držim palečky !! -
Superstar je soutez pro ubohy kreteny a ten kdo ji sleduje je bud blbej pubertak nebo retard. A kazdej kdo se pri gabine jmenu neboucha rukou na celo je blb.
-
dddd
Já vím že Gába zpívá dobře ale v něčem mi připomíná Anetu tím hlasem a já nechcu mít v ČR 2 Anety ať jsou ve finále třeba 2 kluci a to Michal Hudček a Vlasta Horváth -
michal hudcek taky neni spatnej-je sympatak a je hezkej ale vitezstvi bych vic prala vlastovi nebo gabine a michala bych nechala na 3.miste-nevim,ale myslim ze na SS se ti dva hodi vic.ale to je vec nazoru,takze si kazdej muze myslet neco jinyho :-))
-
Je otřesná
Kam jste dali lidé uši a oči? -
Podle mě by to mohla Gabča vyhrát. Je něco jako Aneta a nestane se jako Sámer Krysa kterej je pěknej hnusák a kreten
-
Ahoj, nebudu psát žádné blbosti ani narážky, jak se dočítám všude možně na netu. Všichni v Supeperstár jste dobří, ale tobě držím palce. A to jen proto, že jsem bývalý číšník a hrozně moc mi připomínáš mou kolegyni z práce co se mnou kdysi pracovala. Byla úplně stejně tak sympatická a pohledná,ta podoba, jako by jste si z oka vypadli.Akorát, že ona je z Ostravy. Tak že hodně štěstí a ať Ti to výjde.
-
al dhabba neumí zpívat
-
Všechno nejlepší k narozeninám a přeji mnoho úspěchů do budoucna ,sice tě moc neznám ,ale něco jsem o tobě slyšel a viděl ohledně superstar ,tak jsem se ti rozhodl popřát jako každému na osobnostech koho už jsem alespoň někde zahlédl *3* *4*
-
-
A kdyžtak k tomuto komentáři pro ostatní....zrovna nejsem přihlášen stejně jako u toho komentu nad tímto komentem....na osobnostech se jmenuju MultiUfon *3* *4*
-