Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Al Dhábba

OSOBNOST 31.12.2006 
118 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsi skvělá a dala jsi mému bráchovi pusu a číslo a vzala jsi si od něj řetízek.papa
  • Aneta Langerová

Hele sice se mi nelíbí nějak extra Aneta,ale něco mi pořád říká,abych její písničky poslouchala!!!!!!!!!A proto se mi taky líbí,že má bomba hlas a užasné písničky je čím dál víc a víc a víc lepší :-)
  • Jsi nejlepsi !!

Mas nejaky cedecko ??
  • gabriela-busy,fuss,wanker,fucky-fucky,fuck-up!
  • SUPER

SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR.LÍBILA SES MI V SUPERSTAR.HODNĚ ŠTĚSTÍ,ZDRAVÍ A ÚSPĚCHY VE ZPÍVÁNÍ.
    *1* *5* *14* *14* *3* *4*
  • Zpívá moooc hezky!!!!!!Připadá mi jako taková "druhá" Aneta L.:)
  • Má na to

Gába má užasnej hlas a kdo tvrdí něco jinýho tak je hluchej nebo závidí. Je t o pravá SUPERSTAR. Doufám že udělá díru do světa držím palce. Je naprosto jasný, že bude druhá česká Superstar. GÁBO MÁŠ NA TO!!!!!!!
  • no....

....musím říct,že Gabča je FAKT dobrá.Loni jsem mocka fandila Anetě,teď Gábině.Ale nemůžu říct,že je Gába podobná Anetě nebo je to její dvojnice-nebo co jsem to tady četla. Taky by se mi nelíbilo,kdyby mě někdo srovnával a fandil mi jen proto,že jsem podobná někomu,kdo je známej. Takže Gábi,mocka ti držím palečky,strašně se mi líbí tvůj hlas a vlastně celá tvoje osobnost:)Tak se drž:)
  • Gába
  • gaba je super,je nejlepsi z cely 10ky,ale myslim ze aneta je lepsi:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší