Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Dvořáková

OSOBNOST 29.3.2009 
82 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to naše nejkrásnější modelka at si říká kdo chce a co chce kam se na ni hrabou všechny ty missky
    • Hm a dle čeho bereš, že je naše nejkrásnější modelka?
    • máš ty to v hlavě v pořádku? Taková prostitutka?
  • Gabi mi nejak nevadila,kdyz byla s Leosem,rikal sem si,jo zamilovala,stava se.Znam ji hlavne z akci a skrze znamy s Budejovic.Jen jedno sem nepochopil a to pretvarku,kdyz delala chudinku,kterou Leo(coz byl po diskotekach na jihu slint na kazdou sukni),ze po tom co ji "ublizil"je schopna toho vyuzit na plny obratky...,rychle se svleci do naha,nafotit fotky,povidat o Leosovi jak o pohadce na ukor rodiny a tlacit se vsude,kde jen to jde...To mi uprimny vazne absolutne neprislo,v mych ocich jsi klesla a to jakym stylem si pokracovala dal komentovat nebudu.Good luck
    • Sorry *z Budejovic :-)
  • parabeno
    krásná a sympatická dívka, gratuluju k miminku, buďte šťastní rodinko
    • Nic hezkého, spíše takové strašidlo a trochu vypadá, jako tranka.
  • Dřív jsem ji měla ráda,je moc hezká,ale co si vzala toho Noida (toho fakt nemusím)..
    Pořád jen jak je hrozně hubená po porodu a jak ze sálu šla taková a maková.A co má jako bejt?Já taky při prvním dítku nepřibrala ani 10kg a šla jsem ze sálu štíhlá..na ulici nikdo nepoznal,že jsem před pár dny rodila..A moje kamarádky to samé..hned po porodu jako lunt.
    Pořád dělají,jak kdyby byla jediná hubená na světě po porodu *16*
  • Zdravím všechny,jako opravdu v Čr je stále tolik závisti?Prostě ji to přejte ne :)ženská to je pěkna *3*
  • Narozena 18.11.1988
  • Gabina Dvorakova je moc krasna baba ne jak chodici kostra Buckova myslim ze Malina po Gabine jeste zabreci ;-)..
  • Doplňte někdo prosííím datum narození? Zajímalo by mě jaké je znamení zvěrokruhu, děkuji moc.
  • Osobně ji neznám, ale na fotkách mě přijde taková normální, tuctová. Je hezká,ale ne krásná. Navíc - kdyby nechodila s Marešem, tak po ní ani pes neštěkne. Takže u mě nic moc.
    • Hele prý tuctová každá zmalovaná holka s plastikou atd... je tuctová. Gabriela vypadá náhodou přirozeně žádná zmalovana piiiii. Tak přestante posuzovat krasu podle vrstev makeupu protože jen ženy ktere si ho davaj jsou tuctové a všechny stejné. Tou krásnou ženou bych označila ženu co se vzbudí a je krasna a ne ženu co de spat jako princezna a vzbudí se jako ježibaba. Zamyslete se nad tím a nebudte tak povrchní...
      • Milá Didi, protři si oči a přečti si po sobě, co píšeš. Nebo Ti za Tvůj příspěvek rodina Dvořákova a Průchova z Třešovic zaplatila?
  • je moc umělohmotná moc se leskne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit