Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Dvořáková

OSOBNOST 29.3.2009 
82 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ať žije mozek

zdravím všechny, ono těžko něco říct proti moderním trendům, tady je názorně vidět, co dělají z lidí peníze, osobně si ale myslím, že současná Leošova manželka nejen že je hezká, ale myslím si, že používá i mozek, což se o těchto modelkách říct nedá...jsou jako zvířátka, u nich vítězí pudy, ale hlavně ať žijí lidé, co něco svou dřinou dokázali, hodně štěstí typu lidí Martiny Sáblíkové...zdraví Radek
  • slečna dvořáková

Podřadná modelka, s podřadnýma fotkama a podřadnou barvou ze solárka.Víc bych ji neřešila.
    • Re: slečna dvořáková

ta barva není ze solárka, gabču znám víc jak šest let a to co o ní lidi píšou, jsou holé nesmysly!!!!
  • terka12345678

Gábina vs.Monika

Vím že každý má své názory a ten můj je,ať si s ní Leoš chodí ale měl si nejdřív rozmyslet jestli si Moniku vezme za ženu a pořídí si s ní děti protože to co si pro to vytrpěla si opravdu nezaslouží (mě přijde sympatičtější Monika ale je blbý když to pitvá bulvár!!!ať si to vyřeší sami!!!!!
  • No což není první ani poslední

Diskuse nemají smysl. Já budu o té "lásce" přesvědčená za pár let, vydrží-li jim to. Sama tomu moc nevěřím, ale čas všem ukáže pravdu. Mně Gábina taky spíš připadá jako zlatokopka, ale věřím, že si sama myslí, že Leoše miluje, kdo by ho nemiloval s jeho kontem a ještě se může zviditelnit. Ideální pro začínájící modelku, která je docela obyčejná tuctovka, a kterou skoro nikdo nezná. Není první ani poslední, kdo si pomáhá ke štěstím takovým způsobem. *3*
    • Re: No což není první ani poslední

Té lásce tedy moc nevěřím, vzhledem k boomu rozhovorů, které slečna Dvořáková na všechny strany rozdává, mám spíš pocit, že se ráda zviditelňuje. Druhé místo na miss sumavy ji k tomu nestačilo...., ale teď je alespoň slavnější než její soupeřka, která získala místo první. O té ani nevíme, jak se jmenuje. Kdežto druhá finalistka Dvořáková figuruje v každém Blesku apod.
    • Re: No což není první ani poslední

Souhlasím, krásný příklad toho jak si malé nuly pomáhají aby byly alspoň malou hvězdičkou na modelingové scéně. No jo, hold to asi umí, když oblba hlavu Leošovi. Ale on je dospělej chlap a přijde na to, co dělá a nechá jí a za pár let se třeba zase vrátí ke své manželce. Ale chudák manželka, sotva porodí druhý dítě a on jí zahýbá, to je fakt strašný. No nic, to je můj názor.

M. *15*
  • zvláštní

Musím tady k tomu přispět:)Dokážu uznat,když je holka hezká a Gábina je hezká-to se musí nechat,ale opravdu mi přijde divné,že se to bere jako úplně normálni věc s tím Leošem...ona si tam veselé hopská jakoby se nic nedělo a všichni se k ní chovají mile jakoby se ona chudáček nechala svést Leošem a za nic nemůže:)A na druhou stranu je pravda,že za to můžou oba a ne jen ona.Leoš není žádný světec,ale když se podívám do jeho diskuze,tak mu tam všichni drží palce ať to překoná:Da jaký je on skvělý:D...Nezastávám se nikoho a není to jen její vina,ale hrdě se prezentovat jako Marešova milenka-to je prostě trapné:)ale každý vydělává peníze jinak no:-)
  • dvořáková

to muselo být strašné, když se Monika dívala na Top star.....takové kecičky, já bych ti dala ranu.
    • Re: dvořáková

Monika má můj obdiv, jak k celé záležitosti přistupuje na veřejnosti - v soukromí je to její věc.
  • Můj osobní názor

Ani jednu z nich neznám osobně, takže nemůžu soudit, ale "odloučit" se od manželky, která při Leošovi stála v dobrém i ve zlém a porodila mu dvě děti mi přijde ubohost a nezodpovědnost. Také mám dvě malé děti a vím jaká partnerská krize může ve vztahu nastat. Partnerka už není co bývala, nikam nechce chodit, je unavená,neupravená a v sexu to skřípe...Potom je samozřejmě jednodušší odejít, rodinu zásobovat penězma a užívat si s někým,kdo dvě malé děti nemá...Já to naštěstí nezažila a s manželem jsme krizi přestáli, protože jsme se oba snažili, ale Moniky je mi líto. Třeba je slečna Gabriela "holčina s obrovským srdcem a bezvadně se s ní povídá", ale Monika je osobnost a matka Leošových dětí.A asi i lepší člověk než hvězda Leoš Mareš. Ale jak jsem psala - osobně neznám a nemůžu soudit.
  • Soukromí neexistuje?

Myslím si, že polemizování nad tím, kdo může za rozpad manželství Leoše, je naprosto hloupé. V podstatě ani jeho blízcí pořádně neví co se stalo. Vědí to jen oni. Musím jen říct, že tyhle mladé slečinky znám, a vim co jsou schopny udělat pro trochu zviditelnění ... Ale to, jesli se manželství Marešů už nezachrání, je naprosto jejich soukromá věc. Jen bych chtěla dodat, že slečna Gabriela neni žádná krasavice a ve srovnání s Monikou je zcela obyčejná holčina, paní Monika umí zachovat dekorum, také už má na rozum věk, že :)
  • Gabi mi nejak nevadila,kdyz byla s Leosem,rikal sem si,jo zamilovala,stava se.Znam ji hlavne z akci a skrze znamy s Budejovic.Jen jedno sem nepochopil a to pretvarku,kdyz delala chudinku,kterou Leo(coz byl po diskotekach na jihu slint na kazdou sukni),ze po tom co ji "ublizil"je schopna toho vyuzit na plny obratky...,rychle se svleci do naha,nafotit fotky,povidat o Leosovi jak o pohadce na ukor rodiny a tlacit se vsude,kde jen to jde...To mi uprimny vazne absolutne neprislo,v mych ocich jsi klesla a to jakym stylem si pokracovala dal komentovat nebudu.Good luck
    • Sorry *z Budejovic :-)
  • ???

Kdo to sakra je?? *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit