Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Dvořáková

OSOBNOST 29.3.2009 
82 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dřív jsem ji měla ráda,je moc hezká,ale co si vzala toho Noida (toho fakt nemusím)..
    Pořád jen jak je hrozně hubená po porodu a jak ze sálu šla taková a maková.A co má jako bejt?Já taky při prvním dítku nepřibrala ani 10kg a šla jsem ze sálu štíhlá..na ulici nikdo nepoznal,že jsem před pár dny rodila..A moje kamarádky to samé..hned po porodu jako lunt.
    Pořád dělají,jak kdyby byla jediná hubená na světě po porodu *16*
  • je moc umělohmotná moc se leskne
  • souhlasim

Gabču znám z Budějc též,hlavně z akcí...souhlasím,bohužel,tady s Nelou, Gábi umí být milí a vlídná a bohužel je to jen maska,hodně mě to zamrzelo a nechápu jaký člověk to umí tak dobře schovávat, ony taky samotné činy s povahou kteoru preferuje nejsou konec konců dohromady... škoda. *13*
  • Zdravím všechny,jako opravdu v Čr je stále tolik závisti?Prostě ji to přejte ne :)ženská to je pěkna *3*
  • Osobně ji neznám, ale na fotkách mě přijde taková normální, tuctová. Je hezká,ale ne krásná. Navíc - kdyby nechodila s Marešem, tak po ní ani pes neštěkne. Takže u mě nic moc.
    • Hele prý tuctová každá zmalovaná holka s plastikou atd... je tuctová. Gabriela vypadá náhodou přirozeně žádná zmalovana piiiii. Tak přestante posuzovat krasu podle vrstev makeupu protože jen ženy ktere si ho davaj jsou tuctové a všechny stejné. Tou krásnou ženou bych označila ženu co se vzbudí a je krasna a ne ženu co de spat jako princezna a vzbudí se jako ježibaba. Zamyslete se nad tím a nebudte tak povrchní...
      • Milá Didi, protři si oči a přečti si po sobě, co píšeš. Nebo Ti za Tvůj příspěvek rodina Dvořákova a Průchova z Třešovic zaplatila?
  • Chudák Holka

Já myslim, že nemusí být šlapka.

Jestli z vás zná někdo Leoše Mareše osobně, tak moc dobře ví, že obviňovat jí z rozvrácení jeho manželství je dost velkej nesmysl.

Leoš měl vždycky tolik milenek a úletů, že to je v podstatě veřejné tajemství a musela o tom vědět i jeho žena, jestli neni úplně blbá.
    • Re: Chudák Holka

No tak to byly štětky všechno...holky, který chlap jen použije a jde dál, holky který nemají úroveň a berou jako normální věc, vyspat se s kde kým..Každý soudíme podle sebe, já mám svědomí čisté.
  • Gábina

Proč všichni nadáváte na tu Gábinu?? Ona je svobodná, nikoho nepodvedla. To Mareš je podrazák, co podvedl partnerku. Lehce se píše, že ho odloudila od rodiny, ale hlavní rozhodnutí je snad na něm. Proč by měla být šlapka? Nemá víc chlapů, to Mareš to táhnul se dvěma najednou!
    • Re: Gábina

Tahle písnička na Gábinu sedí...
      http://www.youtube.com/wa tch?v=QprK7kYo0dM&a=4oVf-d_DwKCcIKH 5v92XIZ7xj_Wfsx8c&list=ML&playnext= 1

Moje řeč, přesně tak to je :-) Všichni jsou jen hrozně chytří :-)

podle sebe soudím tebe, že? *3*
      • Re: Re: Gábina

To ne, mám jen vlastní názor. Chlap, co podvání=kanec a sekáč a ženská=štětka. Tak to je vždy bráno.
        • Re: Re: Re: Gábina

To je blbost, co tady říkáš, nikdo toho pitomce nebrání, ale ona měla na výběr, mohla ho poslat někam, ale proč by ho posílala, když je to zrovna pan Mareš z televize, co utrácí hromadu peněz a vozí si zadek v luxusu.
          • Re: Re: Re: Re: Gábina

To je přesně ono, takový úspěšný, prachatý fešák se asi těžko odmítá. Opakuji, nezastávám se jí ani náhodou. Jen mě zaráží, že vždycky všichni odsuzují tu ženskou.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Gábina

Podle tebe je krása a peníze ve vztahu důležitý faktor? Jestli ano, pak opravdu nemáš ponětí o životních hodnotách a co vztah dělá vztahem...
            • Re: Re: Re: Re: Re: Gábina

každý máme jiný charakter, podle sebe soudím i druhé...

...mluví vlastní potrefená zkušenost? na všechno jsou dva. Nikdo o gábinu "šlapkou" v diskusích níže nenazýval.
      • Re: Re: Gábina

Přesně tak, na všechno jsou dva. Zodpovědnější má být ten, co má rodinu.
  • Proč?

Proč to vy řešíte !Podle mě je to jejich věc a nikdo nemá právo se jim do toho starat !Gábina a Monika jsou atraktivní ženy a Leoš prostě je zajíček!Neřikejte že byste s ním nic neměli!!
  • anonym

tak at to Gágina dá dohromady s Monikou a Leoš,at žije pod mostem.
  • Doplňte někdo prosííím datum narození? Zajímalo by mě jaké je znamení zvěrokruhu, děkuji moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit