-
Gábina vs.Monika
Vím že každý má své názory a ten můj je,ať si s ní Leoš chodí ale měl si nejdřív rozmyslet jestli si Moniku vezme za ženu a pořídí si s ní děti protože to co si pro to vytrpěla si opravdu nezaslouží (mě přijde sympatičtější Monika ale je blbý když to pitvá bulvár!!!ať si to vyřeší sami!!!!! -
anonym
tak at to Gágina dá dohromady s Monikou a Leoš,at žije pod mostem. -
Proč?
Proč to vy řešíte !Podle mě je to jejich věc a nikdo nemá právo se jim do toho starat !Gábina a Monika jsou atraktivní ženy a Leoš prostě je zajíček!Neřikejte že byste s ním nic neměli!! -
Re: Re: Re: Re: Gábina
To je přesně ono, takový úspěšný, prachatý fešák se asi těžko odmítá. Opakuji, nezastávám se jí ani náhodou. Jen mě zaráží, že vždycky všichni odsuzují tu ženskou. -
???
Kdo to sakra je?? *9* -
Re: Gábinka
Nikdy jsi neslyšela o tom, že když se na tebe někdo moc usmívá a tváří se jako andělíček, tak že v tom je většinou obyčejná faleš? Nebuď naivní, za člověka mluví ne to, co říká, ale co dělá, jeho činy... -
Re: Re: slečna Gabriela
Podle sebe soudím tebe, tak to vždycky platí...ty jsi asi něco podobnýho, nějaká "milenka", co je vůbec milenka- matrace, proč se vůbec lidi berou? - asi, že se mají rádi, ne? -
Re: Chudák Holka
No tak to byly štětky všechno...holky, který chlap jen použije a jde dál, holky který nemají úroveň a berou jako normální věc, vyspat se s kde kým..Každý soudíme podle sebe, já mám svědomí čisté. -
Re: Re: Re: Gábina
To je blbost, co tady říkáš, nikdo toho pitomce nebrání, ale ona měla na výběr, mohla ho poslat někam, ale proč by ho posílala, když je to zrovna pan Mareš z televize, co utrácí hromadu peněz a vozí si zadek v luxusu. -
Re: Re: Gábina
Přesně tak, na všechno jsou dva. Zodpovědnější má být ten, co má rodinu. -
Re: Re: Gábina
To ne, mám jen vlastní názor. Chlap, co podvání=kanec a sekáč a ženská=štětka. Tak to je vždy bráno. -
Re: Gábina
podle sebe soudím tebe, že? *3* -
Re: Gábina
...mluví vlastní potrefená zkušenost? na všechno jsou dva. Nikdo o gábinu "šlapkou" v diskusích níže nenazýval. -
ať žije mozek
zdravím všechny, ono těžko něco říct proti moderním trendům, tady je názorně vidět, co dělají z lidí peníze, osobně si ale myslím, že současná Leošova manželka nejen že je hezká, ale myslím si, že používá i mozek, což se o těchto modelkách říct nedá...jsou jako zvířátka, u nich vítězí pudy, ale hlavně ať žijí lidé, co něco svou dřinou dokázali, hodně štěstí typu lidí Martiny Sáblíkové...zdraví Radek -
Gábina
Proč všichni nadáváte na tu Gábinu?? Ona je svobodná, nikoho nepodvedla. To Mareš je podrazák, co podvedl partnerku. Lehce se píše, že ho odloudila od rodiny, ale hlavní rozhodnutí je snad na něm. Proč by měla být šlapka? Nemá víc chlapů, to Mareš to táhnul se dvěma najednou! -
Re: Re: Gabča
ale na tvorbu jiných životů je úplně parádní *1* -
jo,
dobrá čičanda,ta Leošová Marešová *3* -
Re: No což není první ani poslední
Té lásce tedy moc nevěřím, vzhledem k boomu rozhovorů, které slečna Dvořáková na všechny strany rozdává, mám spíš pocit, že se ráda zviditelňuje. Druhé místo na miss sumavy ji k tomu nestačilo...., ale teď je alespoň slavnější než její soupeřka, která získala místo první. O té ani nevíme, jak se jmenuje. Kdežto druhá finalistka Dvořáková figuruje v každém Blesku apod. -
Re: dvořáková
Monika má můj obdiv, jak k celé záležitosti přistupuje na veřejnosti - v soukromí je to její věc. -
dvořáková
to muselo být strašné, když se Monika dívala na Top star.....takové kecičky, já bych ti dala ranu.