Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gabi mam te moc rada ve zprach ale jesli můžu vytknout... nemrskej tak těma rukama jelikož se za chvilinku doliskáš.
  • nevíte náhodou někdo kolik váží?? *15*
  • Nechápu co na této šeherezádě vidíte tak nádherného,jsou daleko krásnější adeptky na miss a ve zprávách je strašná a marná jako ten vocas vedle ní.. *8* *8*
    • neni *16*
    • Tak já ti nevím - zprávy na Primě nesleduji, takže těžko posoudím.
      Jinak ale na ní vidím že není jak přes kopírák jako ty ostatní MISS (a to se netýká jen vlasů), je přirozená, na nic si nehraje a je to kus pěkné ženské. Neříkám že je to nějaká sexbomba, ale prostě ženská jakou bych si vedle sebe dokázal představit, což bych si troufl říct o málokteré MISS. Soutěže MISS navíc vůbec nesleduji a v roce 2013 jsem udělal výjimku právě jen kvůli Gábině. Od začátku jsem jí držel palce a jaksi podvědomě jsem cítil že to právě ona vyhraje. A protože to stejně viděl i zbytek národa, tak Gábina vyhrála.

A že se jenom neřídím heslem "Po bitvě každý generál" můžu klidně dokázat příspěvkem v diskusi, který jsem napsal v době kdy do finále MISS 2013 zbývaly 2 měsíce: http://photomodels.blog.cz/1211/gabriela-kratochvilova-12-casting-jihlava

PS: Ten, jak píšeš "vocas", toho dokázal asi tak 25x víc než na kolik se kdy zmůžeš ty, ty závistivá chudinko...
    • pitomče *16*
    • lepší už to nebude *6* *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit