Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Osvaldová

OSOBNOST 31.12.2006 
53 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mirek a František

Mirek(přítel) a syn František jsou ti dva nejhezčí chlapy na světě !!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
  • X Factor

Včera Vám to moc moc slušelo a jste hrozně vtipná =) *14* Díky že jste v X Factoru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Syn

S Ondřejem máte toho nejhezčího syna na světě !!!Asi hlavně proto, že má po vás oči a ten nejvíc sexy úsměv. *14*
  • Úžasná

jSTE PROSTĚ Úžasná!!!Děkuji za Vaše slovíčka která intepretuje Lucinka. Děkuji moc a už se moc těším na další.Přeji hodně zdaru ! Borek
  • Image

Náhodou mě tuto neděli image překvapila moc moc vám to slušelo !!! *4*
    Nemohu si pomoc Lukáš Javůrek mi hrozně připomíná vašeho Mirka, je pravda, že Mirek je strašně hezkej chlap, takovej jinej než ostatní, i když někomu třeba připadá hnusnej !!! Prostě můj názor !!! *14* *14*
  • Re: žeby rozchod????

Proč pořád někdo vrtá do soukromí lidí.Vždyť je to osobní věc každého a žije tak, jak mu to vyhovuje.Ostatním to může být šumafuk a nestarat se o to ! *15* *9*
  • Re: účes

Paní Osvaldovou mám taky ráda, ale její vlasy - to je něco strašného. Vypadá neupraveně. Měla by se nechat ostříhat a úplně změnit účes a ne ty staromodní účesy, co nosí.
  • účes

dobrý den paní Osvaldová, opravdu moc si vážím Vaší práce autorky ale prosím Vás nechcete změnit kadeřníka? To co Vám provedli na xfaktoru vysílaného 9.3.2008 byla opravdu hrůza. *10* Myslím že změna střihu by Vám velice prospěla. Nezlobte se prosím ale každý záběr na Vás byl docela utrpení. Jinak Vám přeji mnoho dalších dobrých autorských nápadů. S pozdravem Romana Divišová *3*
  • dana

Vážená paní Gábino,jste členkou poroty X-factor,oslovuji Vás pro to,že píši texty a básně.Nejsou nikde zveřejněny.Vy jste dobrý kritik,nejen pro tento pořad,ale věřím,že i mě by jste dokázala nasměrovat a poradit.Děkuji Dana
  • velký fanda

Dobrý den, paní Osvaldová,
    moc se mi líbí Vaše texty, které tak mistrně zpívá paní Lucka,je z nich velmi zřetelně cítit životní zkušenost i hluboký cit pro jejich vyjádření a také velmi ráda vítám Vaší účast v porotách na superstár nebo faktor X. Přeji Vám do nového roku hodně štěstí, pevné zdraví a správnou partu můz, které Vás budou líbat celý rok.
  • prosím

Gábino nebo paní Osvaldová.Asi bude nejlepší paní Gabino jste výborná ba pro mne nej textařka,chtěla jsem se na Vás obrátit s prozbou o složení nějaké písničky s tématem dělníci našeho státu.Vím,že je to troufalé,ale v dnešní době,kdy dělníci,prodavačky,důchodci a prostě obyčejní lidé nemají zastání,mají tak nízké platy,že jsou kolikrát rádi,že žijí.Myslím,že Vy celebrity máte určité možnosti.Svými písněmi můžete pomoci, asponˇ můžete povzbudit utrápené duše.Prosím složte pro nás něco.....
  • Naprostý souhlas

Před pár dny jsem zaslechl na rádiu Frekvence 1 z Vašich úst názor na novou řadu Vyvolených na TV Prima. Moderátorka (myslím, že to byla Něrgešová, ale to není podstatné)z něho byla evidentně vyvedena z míry, já však říkám bravo, gratuluji, přesně tak to je !!! Štětky a úchyláci a totální degradace vkusu, morálky a snad všeho ! Věřím, že showbusiness je boj, a někdy tvrdý boj o prachy, ale čeho je moc, toho je příliš, až tak hluboko by snad jedna z nejsledovanějších TV neměla klesnout :-( Žádní hrdinové, ale naprostá spodina tohoto národa. Milá Gábino, Vaše texty patřily vždy k mým oblíbeným, nyní jste navíc v mých očích vystoupala do nebeských výšek jako člověk se zdravým úsudkem a imunitou vůči pokusům o oblbování národa (bohužel podle některých odpovědí v téže relaci Frekvence 1 do jisté míry úspěšných). Děkuji Vám a sorry za moji upřímnost.
  • žeby rozchod????

Vím že se to nehodí ale teďka nevím sem se dočetla něco o tom že jste sama teda bez Soukupa??? *16* To je celekm divný... *8*
  • Pozdrav z Neznáma

Zdravím, teď jsem si přečetla, že jste přišla n a křest knihy - BEZ BERLÍ.
    Velice Vám to přeji, byla jste statečná, ale umělec s berlemi je závislák.
    Díky za Vaši vtipně proříznutou pusu
    a bluesovou duši. Mějte se. Libuše
  • Blbost

Poznal jsem Ondru za Renaultu 8 kdysi.
    Byl to skvělý muzikant.
    A také skvělý řidič.

J.K.
  • Superstar

Milá paní Gábino, moc a moc se mi líbí Vaše texty písní a tak vůbec jste "můj šálek čaje", vaše názory, pohled na život, hodnocení v hud.soutěži - zkrátka jste O.K. Někde jsem četla, že Váš favorit v letoš.Superstar je Zbyněk Drda(stejně jako můj a mnoha jiných)."Takové tiché,příjemné tajemnství..."jak o něm řekl nevidomý chlapec. Pomožte mu v začátcích, prosím!!!Textík na míru:)))))
  • Čau Gabčo!!! *5* *5* *5* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *3*
  • hezké

mate hezké texty písní prosím odepište na muj e-mail paní osvaldová
  • Pozdrav moraváků ze Smilkova

Hezký den,Gábino.Jen se ti připomínám:byli jsme se synem Michalem na hospodě ve Smilkově.Posíláme pozdravy tobě a Ondrovi.Když budeš mít náladu a čas,napiš. Jana Martináková a Míša
  • pohřeb

http://www.lit-akad.cz/stranky/archiv/akce/2001/4/ zakltext.htm http://www.lit-akad.cz/stranky/archiv /fotogale/foto.htm?0000/pedagogo/o;14 Poděšeně oznamuji, že zcela dobrovolně odešel kamarád, který v posledních letech bojoval s nedostatkem práce, ačkoli mnohé uměl a jeho hlavu by mu mohl kdekdo závidět (tedy to co v ní měl). Naše země se zmítá v neustálé honbě za prachama a požitky z nich plynoucích a kdo se nepřizpůsobí musí chtěj nechtě prohrát dříve či později. Kde jsme, když nejváženější úřady jsou berňák a finančák a další úřady, které vynaloží tisíce k tomu, aby z člověka dostali 10Kč dlužných. Ale to je jen na okraj naznačený důvod psaní této zprávy, která by psána být nemusela, kdyby svět nebyl plný hajzlů. Pro připomenutí lze kliknout nahoru. Pohřeb je 13.11.2005 v 10.00 ve Vinohradské obřední síni v Praze na Vinohradském hřbitově (vedle Strašnického krematoria).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit