-
Superstar
Milá paní Gábino, moc a moc se mi líbí Vaše texty písní a tak vůbec jste "můj šálek čaje", vaše názory, pohled na život, hodnocení v hud.soutěži - zkrátka jste O.K. Někde jsem četla, že Váš favorit v letoš.Superstar je Zbyněk Drda(stejně jako můj a mnoha jiných)."Takové tiché,příjemné tajemnství..."jak o něm řekl nevidomý chlapec. Pomožte mu v začátcích, prosím!!!Textík na míru:))))) -
Blbost
Poznal jsem Ondru za Renaultu 8 kdysi.
Byl to skvělý muzikant.
A také skvělý řidič.
J.K. -
Pozdrav z Neznáma
Zdravím, teď jsem si přečetla, že jste přišla n a křest knihy - BEZ BERLÍ.
Velice Vám to přeji, byla jste statečná, ale umělec s berlemi je závislák.
Díky za Vaši vtipně proříznutou pusu
a bluesovou duši. Mějte se. Libuše -
žeby rozchod????
Vím že se to nehodí ale teďka nevím sem se dočetla něco o tom že jste sama teda bez Soukupa??? *16* To je celekm divný... *8* -
-
Re: žeby rozchod????
Proč pořád někdo vrtá do soukromí lidí.Vždyť je to osobní věc každého a žije tak, jak mu to vyhovuje.Ostatním to může být šumafuk a nestarat se o to ! *15* *9*
-
-
prosím
Gábino nebo paní Osvaldová.Asi bude nejlepší paní Gabino jste výborná ba pro mne nej textařka,chtěla jsem se na Vás obrátit s prozbou o složení nějaké písničky s tématem dělníci našeho státu.Vím,že je to troufalé,ale v dnešní době,kdy dělníci,prodavačky,důchodci a prostě obyčejní lidé nemají zastání,mají tak nízké platy,že jsou kolikrát rádi,že žijí.Myslím,že Vy celebrity máte určité možnosti.Svými písněmi můžete pomoci, asponˇ můžete povzbudit utrápené duše.Prosím složte pro nás něco..... -
-
Re: prosím
proboha, neobtěžujte s budovatelskými písněmi! Těch jsme si užili 40let! *9*
-
-
Syn
S Ondřejem máte toho nejhezčího syna na světě !!!Asi hlavně proto, že má po vás oči a ten nejvíc sexy úsměv. *14* -
krasna žena
pani Gabina je krasna zena, chytra a vzdelana...pan Soukup ji cely zivot urcite nestacil..ale to je jejich vec a jeho mindrak, ktery si musi lecit *5* *13* -
-
Re: krasna žena
Nesmysl, Ti dva k sobě patří jako levá a pravá bota, jen svým životním stylem se vymykají průměru a to mnohé popuzuje. My ostatní jim fandíme a přejeme hodně úspěchů! *3* -
Re: krasna žena
Moje řeč
-