-
Miluju te Garethi ses ten nejlepsi kluk ktereho znam!!!!!! Moc ti to vsude sluší a ja jsem stebe celá paf. mej se tvoje Verunka
-
Gareth je gay
Moja sestra je zbláznená do Garetha ale ja ho nenávidím. cav -
gareth
Je boží krasnej a mladej -
Gareth
Je nej.....:o) -
will je lepší
Nemám nic proti Garathovi a uznávám ho jako zpěváka. I přesto ovšem musím říct, že mě za srdíčko mnohem víc vzal Will Young. Možná to je gay, ale je prostě dobrej! A je to POP IDOL! Takže Garath je prostě v pozadí a hraje druhý housle. Řekněte mi někdo, vyhrál vůbec Gates nějakou cenu třeba na BRIT AWARDS? Pochybuju... -
Kdo si se mnou chcete o Garethovi psat tak mi napiste na mail.
-
Miluju Garetha
Gareth je můj miláček.....miluju ho jeho písničky sou suuuuper!!!!!!!a nejni žádnej BLB....a Pája ho taky miluje.....papáček Terina -
Hallo Gareth.You are very nice boy!!!And I love you!!!!!
-
Foto
Miláčíček -
WILL YOUNG
WILL YOUNG JE STEJNĚ MILIONKRÁT LEPÍ MÁTE SMŮLU.....A JE TO SUPERSTÁR...VELKÉ BRITÁNIE A PORAZIL TOHO BLBCE GARETHA HA HA....JE LEPÍ MŮJ SLADKEJ WILLÍČEK JAKO KDYBY SEM PŘIJEL WILL YOUNG A ŘEKL ABYCH TAKY SNÍM ODJELA KAMKOLI NEVÁHALA BYCH ANI SETINU A BYLA V SEDMÉM NEBI....FAKT ALE TO SE NESTANE A JEHO PÍSNIČKY JSOU NESKUTEČNĚ BOSKÝ...POŘÁD JE POSLOUCHÁM...:-)) -
milacek
je suprovej,ale stve mne,za ho neslisim zpivat. -
Gareth Gates je ten nejlepš kluk kterýho znám, byla jsem v Anglii a viděla jsem ho na vlastní oči a je fakt úžasnej. Kdyby sem přijel a řekl abych s nim odjela, vůbec bych nezaváhala. Prostě ho miluju. a ty jeho písničky poslouchám pořád dokola a už je umim všechny naspaměť. I love you Gareth
-
:o)
GARETH JE UPLNE NEJLEPSI!!!!!!!! MOC HO MILUJU!!!!!!!! -
fuuuuuj
já nevím co na něm absolutně vidíte....Will Young je lepší a je to tak taky že tu celou soutěž vyhrál a wille wille wille do toho ty jsi prostě super...a nějakej gareth gates ti nesahá ani ke kotníkům natož k patě....gareth je prostě obyčejnej ale za to will young je tak zvláštní a jeho krása je neskutečná....za to gareth je naprosto obyčejný zpěvák který se najde i tady za to will je jednička za to gareth je 0.....tak pá vy šílení fanynky..... -
.
je mooooc superr!!! -
:-)
gareth je moc hezkej a nádhernej tak nepochopim proč ho nějaká ráva která určitě sama neumí kváknout kritizuje -
!!!!!!
Gareth je náhodou moc fajn a hezkej kluk a jestli ho nějakej inteligent bude takhle urážet, tak si za ním osobně dojdu a to teprve uvidíte, jak dokážou bejt faninky hnusný!!!!! -
proč blb?
tak by mně zajímalo, proč si myslíš, že je GG blb? Ty jsi jistě naprosto geniální, zvětoznámá a všemi uznávaná ve svém boboru, že? Nebo jsi jen obyčejná kráva, která každého jen kritizuje a sama umí hovno? -
Blbec Gereth Gates
Je to Blb