-
Gareth
Je nej.....:o) -
will je lepší
Nemám nic proti Garathovi a uznávám ho jako zpěváka. I přesto ovšem musím říct, že mě za srdíčko mnohem víc vzal Will Young. Možná to je gay, ale je prostě dobrej! A je to POP IDOL! Takže Garath je prostě v pozadí a hraje druhý housle. Řekněte mi někdo, vyhrál vůbec Gates nějakou cenu třeba na BRIT AWARDS? Pochybuju... -
Kdo si se mnou chcete o Garethovi psat tak mi napiste na mail.
-
Miluju Garetha
Gareth je můj miláček.....miluju ho jeho písničky sou suuuuper!!!!!!!a nejni žádnej BLB....a Pája ho taky miluje.....papáček Terina -
-
Re: Miluju Garetha
Gareth je uplne uzasny, ma pekny jemny hlas a prijhemne baladicke pesnicky. A este sa mi paci, jak sa vyrovnal so svojim koktanim.
-
-
Hallo Gareth.You are very nice boy!!!And I love you!!!!!
-
Foto
Miláčíček -
WILL YOUNG
WILL YOUNG JE STEJNĚ MILIONKRÁT LEPÍ MÁTE SMŮLU.....A JE TO SUPERSTÁR...VELKÉ BRITÁNIE A PORAZIL TOHO BLBCE GARETHA HA HA....JE LEPÍ MŮJ SLADKEJ WILLÍČEK JAKO KDYBY SEM PŘIJEL WILL YOUNG A ŘEKL ABYCH TAKY SNÍM ODJELA KAMKOLI NEVÁHALA BYCH ANI SETINU A BYLA V SEDMÉM NEBI....FAKT ALE TO SE NESTANE A JEHO PÍSNIČKY JSOU NESKUTEČNĚ BOSKÝ...POŘÁD JE POSLOUCHÁM...:-)) -
milacek
je suprovej,ale stve mne,za ho neslisim zpivat. -
Gareth Gates je ten nejlepš kluk kterýho znám, byla jsem v Anglii a viděla jsem ho na vlastní oči a je fakt úžasnej. Kdyby sem přijel a řekl abych s nim odjela, vůbec bych nezaváhala. Prostě ho miluju. a ty jeho písničky poslouchám pořád dokola a už je umim všechny naspaměť. I love you Gareth
-
:o)
GARETH JE UPLNE NEJLEPSI!!!!!!!! MOC HO MILUJU!!!!!!!!